Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Τρίκαλα: Πλεξίδας - Μεταγραφές ουσίας


Στην αποκάλυψη ότι η διοίκηση των Τρικάλων θα προχωρήσει σε μεταγραφές ουσίας στην περίοδο του Ιανουαρίου, προέβη ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ, Βαγγέλης Πλεξίδας μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στον "Ράδιο Πρωινός 105,3".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Πλεξίδας:

Για το ματς με τη Βέροια:
"Καλούμε τους φιλάθλους να βρεθούν για μια ακόμη φορά κοντά μας. Ο αγώνας με την Βέροια είναι κομβικός, χρειάζεται όλοι να στηρίξουν την ομάδα και νομίζω ότι αυτό θα γίνει. Από εκεί και πέρα ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που βρίσκεται λίγο πολύ στην ίδια θέση, έτσι θα πρέπει η δική μας ομάδα να κάνει την προσπάθεια για τη νίκη. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε και πιστεύω ότι όλα μπορούν να πάνε κατ' ευχήν".
Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΟΤ:
"Δεν είναι μυστικό ότι το καλοκαίρι είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη με τις κινήσεις που είχαμε κάνει. Η ατυχία ή κάτι άλλο αυτή τη στιγμή μας έχει φέρει πίσω. Βέβαια υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρεις αγώνες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα για το 2010 και είναι στο χέρι μας να ανακάμψουμε. Η αλήθεια είναι ότι σταθήκαμε άτυχοι με τους τραυματισμούς βασικών παικτών, όπως ο Σκάγκλια, ο Μπαριέντος και ο Στεπάνοβιτς. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά στον ΑΟΤ η ατυχία χτύπησε για τα καλά".
Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:
"Αυτό που λέω στους φιλάθλους είναι ότι το 2011 θα έρθουν στον ΑΟ Τρίκαλα ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν ουσιαστικά. Μεταγραφές θα γίνουν και ήδη δουλεύουμε για αυτό. Άλλωστε είναι γεγονός ότι με τις ατυχίες που έχουμε το ρόστερ είναι μικρό σε αριθμό".
Για τα οικονομικά της ΠΑΕ:
"Ακούστηκαν κάποια πράγματα τις τελευταίες μέρες για οφειλές της ΠΑΕ. Αυτό δεν ισχύει. Ο ΑΟ Τρίκαλα, μαζί με Παναιτωλικό, Βέροια, Πανθρακικό και Δόξα Δράμας είναι οι ομάδες που πληρώνουν. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά αλλά δεν είναι η πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει και οι φορείς της πόλης να σταθούν στο πλευρό της ομάδας".
Για το θέμα του Παναγιώτη Μάνου:
"Δεν θα ήθελα αυτή τη στιγμή να αναφερθώ στο θέμα αυτό, θα το κάνω κάποια άλλη στιγμή σε μια συνέντευξη που θα είναι για όλα τα θέματα της ΠΑΕ".
Τη Δευτέρα θα αποφασιστεί αν ο ΑΟΤ θα έχει κόσμο στην Καρδίτσα
Νέο ραντεβού θα υπάρξει τελικά την Δευτέρα (13/12) μεταξύ της αστυνομικής διεύθυνσης Καρδίτσας, της Αναγέννησης και του ΑΟΤ, οπότε και θα παρθεί η τελική απόφαση για τον αν θα βρίσκονται φίλαθλοι των Τρικάλων στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (15/12) στην Καρδίτσα.
Να υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των τριών πλευρών, η αστυνομία είχε ανάψει το πράσινο φως για την διεξαγωγή του παιχνιδιού με φιλάθλους και των δύο ομάδων, όμως η Αναγέννηση αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του ΑΟΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου