Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η «μάχη» της Λιβαδειάς!


Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτό που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον από τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής. Παράλληλα σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στη Ρόδο, όπου ο Διαγόρας υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτας, στο ντεμπούτο του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Επικίνδυνη έξοδο έχει το πρόγραμμα και για τον ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Εθνικό, ο οποίος αν και τελευταίος στη βαθμολογία, με τον Σάββα Παντελίδη δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.


Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11/12

Διαγόρας – Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)

Ο Διαγόρας, μετά την σπουδαία νίκη του στον Πιερικό, υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία θα έχει για πρώτη φορά τον Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο της. Ο κ. Ρουτζιέρης δεν υπολογίζει τους Ζλάτκοβιτς, Σαλαμαστράκη, Προβατίδη και Γκούντμαν, ενώ αμφίβολος είναι ο Σπάρταλης. Από την άλλη πλευρά ο κ. Κεχαγιάς έχει να αντιμετωπίσει μόνο δύο απουσίες. Πιο συγκεκριμένα εκτός θα είναι οι Βέλα Τζούνιορ και Τσαγγάρης.

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Είναι ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας θέλουν να επιστρέψουν στις εκτός έδρας νίκες, μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Διαγόρα, και θέλουν να το κάνουν από την Λιβαδειά. Ο Στεφάν Ντεμόλ εκτός από τον Μπουχάν, ο οποίος υπολογίζεται να επιστρέψει από τη νέα σεζόν, δεν έχει στα πλάνα του και τον Κώτσιο, ο οποίος έχει υποστεί θλάση. Από την άλλη πλευρά ο Βασίλης Βούζας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μεση.

Πιερικός – Θρασύβουλος

Στην Κατερίνη ο Πιερικός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Λεβαδειακό και υποδέχεται τον Θρασύβουλο, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό τον Αγροτικό Αστέρα σε 2-2 στη Φυλή. Το κλίμα στην ομάδα της Πιερίας είναι πολύ καλό, κάτι που έδειξε και η παρουσία του προέδρου, Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο οποίος «ντόπαρε» ψυχολογικά τους παίκτες. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος δεν υπολογίζει τον Πέντα, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά και τους Μήτρου και Λαζαρίδη. Από την άλλη πλευρά ο κ. Μανίκας έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα οι Βασιλείου και Παπαζούδης είναι οι αμφίβολοι, ενώ οι Λανγκλέ, Παπαθανασίου, Ντελγκάδο, Μπενίσκος και Παληγεώργος είναι σίγουρα εκτός.

Εθνικός – ΟΦΗ (17:00)

Το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου γίνεται στο «Έλληνικό», όπου ο Εθνικός επιστρέφει, μετά την ολοκλήρωση των έργων στον αγωνιστικό χώρο, και υποδέχεται τον ΟΦΗ. Η έλευση του Σάββα Παντελίδη στους «κυανόλευκους» έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα, η οποία αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο κ. Παντελίδης δεν υπολογίζει τους Μασμανίδη, Σύρο και Κοκκίνη. Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει απώλειες. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει μόνο τους τρεις βαθμούς στο μυαλό του και στην προσπάθεια για να τους κατακτήσει δεν θα έχει τον Μονιάκη. Αντίθετα κανονικά στα πλάνα του είναι ο Κιάσσος και ο Λιαπάκης.

Κυριακή 12/12

Παναιτωλικός – Πανθρακικός (15:00)

Ο ένας βαθμός που τον χωρίζει από την κορυφή του πρωταθλήματος έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά στον Παναιτωλικό. Τα «καναρίνια» θέλουν το τρίποντο απέναντι στον Πανθρακικό και παράλληλα ένα «δώρο» από τον Λεβαδειακό, ο οποίος αντιμετωπίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Νταλακούρας έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα οι Θεοδωρίδης και Καούνος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα απουσιάσουν. Από την άλλη πλευρά ο Πανθρακικός, μετά την ήττα της τελευταίας στιγμής από τον ΟΦΗ, ταξιδεύει σε άλλη μια δύσκολη έδρα. Ο Εμίλιο Φερέρα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ρομπέρ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Ιωνικός – Καλλιθέα

Στη Νίκαια ο Ιωνικός υποδέχεται την Καλλιθέα και θέλει να δώσει αξία στον «χρυσό» βαθμό που πήρε στην Καρδίτσα απέναντι στην τοπική Αναγέννηση. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τον τραυματία Μελαμπιανάκη. Από την άλλη πλευρά η Καλλιθέα μετά την «ψυχρολουσία» της περασμένης αγωνιστικής και τον Παναιτωλικό, θέλει ένα καλό αποτέλεσμα. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Ζουμπουλάκης.

Ηλιούπολη – Εθνικός Αστέρας

Στην Ηλιούπολη η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα, ο οποίος δείχνει πως μπορεί να κάνει την «ζημιά». Ο Αλέξης Αλεξίου θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων και δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει εκτός από αυτό του Ουρόσεβιτς, ο οποίος έχει πρόβλημα με την άδεια παραμονής του. Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Παντέλης προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς τους τιμωρημένους Παριανό, Κριπιντίρη και Χωριανόπουλο, αλλά και τους τραυματίες Γιαννιστανάκη και Γκίκα

Τρίκαλα – Βέροια

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στα Τρίκαλα. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Βέροια του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος ετοιμάζεται για σαρωτικές αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Βαζάκας υπολογίζει και πάλι τους Χρήστου και Μίνγκα, οι οποίοι επιστρέφουν. Από την άλλη πλευρά ο Παπαδόπουλος έχει μόνο ένα πρόβλημα που ακούει στο όνομα Τζημογιάννης, ο οποίος έχει ίωση.

Αγροτικός Αστέρας – Δόξα Δράμας

Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται την Δόξα Δράμας σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες ψάχνουν την νίκη για να διατηρηθούν ψηλά στην βαθμολογία. Ο Αγροτικός Αστέρας θα μπορούσε να έχει μια νίκη παραπάνω, αφού την περασμένη αγωνιστική ισοφαρίστηκε την τελευταία στιγμή από τον Θρασύβουλο σε 2-2. Από την άλλη πλευρά η Δόξα Δράμας προέρχεται από την νίκη με σκορ 2-0 επί της Ηλιούπολης. Για τους γηπεδούχους ο Περικλής Αμανατίδης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χασιώτη, Νίκο Παπαδόπουλο και Αγγελόπουλο, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει τον Χατζηζήση.

Η επόμενη αγωνιστική:

Τετάρτη 15/12

Ιωνικός – Παναιτωλικός (15:00)
Πανθρακικός – Εθνικός
Καλλιθέα – Διαγόρας
ΟΦΗ – Ηλιούπολη
Εθνικός Αστέρας – Αγροτικός Αστέρας
Βέροια – Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας – Πιερικός
Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα (18:00)
Θρασύβουλος – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου