Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

FOOTBALL LEAGUE - Δύσκολη έξοδος για ΠΑΣ


Σε δύο «δόσεις» διεξάγεται η 13η αγωνιστική της Football League. Η αυλαία ανοίγει σήμερα Σάββατο, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα να καλείται να περάσει αλώβητος από την έδρα του -ανεβασμένου το τελευταίο διάστημα- Λεβαδειακού, προκειμένου να μείνει μόνος στο… ρετιρέ της βαθμολογίας.
Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία και για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν στο γήπεδο του Ελληνικού τον… πληγωμένο (και ουραγό) Εθνικό και δεν θέλουν… ούτε καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο απώλειας, για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.
Το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις του Πιερικού με τον Θρασύβουλο στην Κατερίνη και η αναμέτρηση της Ρόδου, μεταξύ του Διαγόρα και της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Την Κυριακή, ο δεύτερος της βαθμολογίας Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Πανθρακικό και θα ψάξει το «τρίποντο» προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ.
Στη Νίκαια, ο Ιωνικός δεν βλέπει τίποτα άλλο πλην της νίκης υποδεχόμενος την Καλλιθέα, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την εντός έδρας αναμέτρηση των Τρικάλων με αντίπαλο τη Βέροια.
Δύσκολη αποστολή θα έχει στον Εύοσμο η Δόξα Δράμας απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα που παραδοσιακά εμφανίζεται δυνατός στην έδρα του, ενώ τέλος στην Ηλιούπολη η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Εθνικό Αστέρα.
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010 (15.00)

Διαγόρας – Αναγέννηση Καρδίτσας
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΤ-3)
Πιερικός – Θρασύβουλος
Εθνικός – ΟΦΗ (17.00 CONN-X)

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 (15.00)

Παναιτωλικός – Πανθρακικός
Ιωνικός – Καλλιθέα
Ηλιούπολη – Εθνικός Αστέρας
Τρίκαλα – Βέροια
Αγροτικός Αστέρας – Δόξα Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου