Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Εθνικού Αστέρας: Κινητικότητα για τον προπονητή


Σε εγρήγορση βρίσκονται οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα, μετά τη λύση της συνεργασίας τους, με τον Νίκο Παντέλη.

Οι διοικούντες την ομάδα της Καισαριανής, αναζητούν πλέον τον νέο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να την κρατήσει στη Football League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βασίλης Αδαμάκης, έχει αρχίσει ήδη τις επαφές του, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Παντέλη, κρατώντας ωστόσο κλειστά τα χαρτιά του.

Όπως και να έχει πάντως το όλο θέμα, θεωρείται σίγουρο, ότι τις επόμενες ώρες, θα έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο Εθνικός Αστέρας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης βρέθηκε στο γήπεδο της Καισαριανής μίλησε με τον Νίκο Παντέλη και του γνωστοποίησε την απόφαση να σταματήσει η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Έλληνας τεχνικός πήγε στα αποδυτήρια της ομάδος, αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συνέχεια, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι πιστεύει στις δυνατότητες τους και θεωρεί ότι θα πετύχουν τον στόχο τους.

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα τις επαφές και τις διαβουλεύσεις προκειμένου να καταλήξει στον νέο τεχνικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, στην παρούσα φάση, προτιμά να κρατά τα χαρτιά του κλειστά αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα στραφεί σε έμπειρο προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου