Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΟΦΗ: Συνεχίζονται οι προσφυγές


Την γενικά ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, σκιάζουν οι νέες προσφυγές που έφτασαν στην ομάδα. Συγκεκριμένα πέρα από το κομμάτι που τρέχουν να καλύψουν στον ΟΦΗ για τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στο θέμα της αδειοδότησης, στο επίκεντρο βρέθηκαν τη Δευτέρα (28/3) και οι προσφυγές που έχουν καταθέσει οι πρώην παίκτες της ομάδας Γιώργος Μανούσος, Πλάτων Καρακατσάνης αλλά και ο Αντώνης Νατσούρας για μια επιταγή που σφραγίστηκε από μέρους του.

 Την Δευτέρα ήταν προγραμματισμένες να εκδικαστούν από το αρμόδιο όργανο οι προσφυγές και των τριών παικτών αλλά οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησαν και πήραν αναβολή για να εκδικαστούν οι υποθέσεις την Δευτέρα 11 Απριλίου. Όπως και να έχει ο ΟΦΗ μετά την περιπέτεια με τον Ψωμά, έχει να αντιμετωπίσει μέσα σε αυτό τον κυκεώνα των οικονομικών προβλημάτων ακόμη τρία σημαντικά ζητήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανούσος στην προσφυγή που έχει καταθέσει κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ διεκδικεί ένα ποσό της τάξεως των 40.000 ευρώ αλλά το άσχημο νέο έρχεται από την μεριά του Πλάτωνα Καρακατσάνη. Ενός παίκτη που πέρυσι έπαιξε κυρίως σαν αλλαγή φέτος έμεινε στον ΟΦΗ αλλά ήταν φαντάρος και παράλληλα δεν βρισκόταν και στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Καρακατσάνης που φέτος δεν είχε καμία συμμετοχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον ΟΦΗ μέσω της προσφυγής του ζητάει να του καταβληθεί ένα ποσό άνω των 100.000 ευρώ που αντιστοιχεί τόσο στα χρήματα του φετινού του συμβολαίου που αγγίζει τα 80.000 ευρώ όσο και σε χρήματα που του οφείλονται από την περσινή σεζόν.

Σε ότι έχει να κάνει με την προσφυγή του Νατσούρα αφορά μια επιταγή της ΠΑΕ που σφραγίστηκε από τον ποδοσφαιριστή. Αλλά αυτό είναι σαφώς πιο μικρό πρόβλημα σε σχέση με αυτά του Μανούσου και του Καρακατσάνη αφού τα χρήματα που ζητάει ο Νατσούρας είναι πολύ λιγότερα από των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών.

Γ. Γεωργίου: «Πειθαρχία και προσοχή μέχρι το τέλος»

Ένας από τους παίκτες που έχουν βοηθήσει αρκετά από τον Ιανουάριο και μετά τον ΟΦΗ να ανακάμψει ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τις πιθανότητες της ομάδας του για την απευθείας άνοδο αλλά και για τον κόσμο του ΟΦΗ.

Για τη νίκη με τον Παναιτωλικό ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ: «Ήτανε μια σημαντική νίκη για εμάς αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι και υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Όταν παίζεις με μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο και έχει ένα προβάδισμα που μειώνεται είναι κάτι σημαντικό αλλά πρέπει να κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα και τα επόμενα παιχνίδια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη και να μειώσουμε την διαφορά. Έχουμε ακόμη έξι τελικούς αλλά δεν εξαρτάται από εμάς γιατί θα πρέπει οι ομάδες που κυνηγάμε να έχουμε κάποια κακά αποτελέσματα»

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος o Γιώργος Γεωργίου τόνισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί και πειθαρχημένοι και να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά γιατί έχει τις ιδιαιτερότητές του. Πιστεύω δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς και στόχος μας σε κάθε ματς είναι να παίρνουμε τους τρεις πόντους».

Για το επόμενο παιχνίδι της Κρητικής ομάδας με αντίπαλο τον Πανθρακικό ο δυναμικός στόπερ του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Είναι ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας με μια αξιόλογη ομάδα όπως είναι ο Παναθρακικός. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα για εμάς αυτό το ματς».

Για την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Παναιτωλικό ο 31χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: « Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας. Είμαστε τυχεροί να αγωνιζόμαστε μπροστά σε τέτοιο κόσμο που σου δίνει ώθηση, ψυχολογία και σε τονώνει. Όλοι ξέρουμε πόσο ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και είναι σημαντικό να τους έχουμε δίπλα μας».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ ο Γεωργίου δήλωσε: «Το θετικό είναι ότι ήρθα σε μια ομάδα που πέρα από καλούς ποδοσφαιριστές έχει και καλούς χαρακτήρες . Είμαστε μια οικογένεια, και το θετικό είναι ότι γνώριζα τον προπονητή αφού έχω ξαναδουλέψει μαζί του , και ήξερε και αυτός τι μπορώ να δώσω στην ομάδα. Ο κόσμος από την πλευρά του με στήριξε από την πρώτη στιγμή και για αυτό προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πραγματοποιηθεί ο στόχος της ομάδας. Ήρθα στον ΟΦΗ γιατί πιστεύω ότι είναι ομάδα Σούπερ Λίγκα και εκεί πρέπει να βρίσκεται».

Για την μάχη της ανόδου και το αν προλαβαίνει ο ΟΦΗ να ανέβει χωρίς την διαδικασία των μπαράζ στην Σούπερ Λίγκα ο στόπερ της Κρητικής ομάδας επισήμανε: «Κάθε ομάδα έχει μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια γιατί μέσα στο γήπεδο αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Είδαμε ότι τα Γιάννενα χάσανε βαθμούς από υποδεέστερες ομάδες και το ίδιο ισχύει και για εμάς που έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς από ομάδες που δεν περιμέναμε . Πρέπει κάθε ματς από εδώ και πέρα να το αξιολογούμε πολύ σοβαρά. Οι ομάδες που είναι πιο μπροστά από εμάς σίγουρα θα έχουν και αυτές μια πίεση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος και να αισιοδοξούμε ότι θα χάσουν βαθμούς οι ομάδες που είναι πάνω από εμάς. Δεν είναι στα πόδια μας η απευθείας άνοδος αλλά εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των ομάδων που είναι μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου