Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πονοκέφαλος στον ΟΦΗ με την αδειοδότηση


Σε άλλες λύσεις στρέφεται πλέον η ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση, καθώς η λύση του δανείου απομακρύνεται.

Οι ενέργειες του Νίκου Μαχλά εδώ και τρεις εβδομάδες φαίνεται ότι έπεσαν στο κενό προκειμένου η ΠΑΕ ΟΦΗ να πάρει το δάνειο ύψους ένα εκατ. ευρώ και να λύσει το πρόβλημα της αδειοδότησης.

Πλέον, 48 ώρες πριν από το τέλος της ημερομηνίας που η ΕΠΟ έχει δώσει ως διορία προκειμένου οι ομάδες να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα για να εξεταστούν από την επιτροπή αδειοδότησης, τα ερωτηματικά μεγαλώνουν σε ότι έχει να κάνει με την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ. Και αναμφίβολα μεγαλώνει η αγωνία στις τάξεις του ΟΦΗ για το θέμα της άδειας συμμετοχής, προκειμένου η κρητική ομάδα να βγει νικήτρια από αυτή τη μεγάλη μάχη, η οποία είναι σημαντικότερη και από αυτήν που δίνει κάθε Κυριακή μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά την εξεύρεση των χρημάτων που απαιτούνται και το οποίο φτάνει το ένα εκατ. ευρώ, προκειμένου ο ΟΦΗ να μπορέσει να καλύψει όλες τις ανάγκες του και παράλληλα να κλείσει όλες τις «τρύπες» που παραμένουν ανοικτές και πληγώνουν τον σύλλογο. Από το πρωί κινούνται πυρετωδώς στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΒΑΚ, όπου συγκεντρώνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα που έχουν να κάνουν όχι μόνο με προηγούμενες οφειλές αλλά και τα τμήματα υποδομής, σε μια τεράστια έκθεση που φτάνει τις 500 σελίδες. Πλέον, στον ΟΦΗ περιμένουν και στηρίζονται στο ενδεχόμενο να δοθεί παράταση από την ΕΠΟ για 10-15 ημέρες ακόμα, προκειμένου να βρεθεί και να δοθεί οριστική λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου