Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ντάσιος: «Αξια πρώτος ο ΠΑΣ»


Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 κι αναφέρθηκε στην φετινή πορεία των Ηπειρωτών στην Football League, τονίζοντας ότι άξια βρίσκονται στην κορυφή.
Παράλληλα τόνισε ότι θέλουν να τελειώνουν μια ώρα νωρίτερα με την υπόθεση-άνοδο για να κάνουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, ενώ στάθηκε στη δουλειά που γίνεται από τον τεχνικό, Στέφαν Ντεμόλ και τη διοίκηση του «Αγιαξ» της Ηπείρου.

Αναλυτικά μίλησε:

 Για το αν σκέφτονται από τώρα την Superleague:
Είναι νωρίς για να πανηγυρίζουμε. Είναι έξι αγωνιστικές ακόμη, έχουμε βέβαια ένα ελαφρύ προβάδισμα αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όπως δείχνουν τα πράγματα μόνο μ' ένα θαύμα θα μείνουμε εκτός Superleague. Από την αρχή βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και είναι κρίμα να χάσουμε την άνοδο στα τελευταία παιχνίδια.
Για το ότι βρίσκονται ένα κλικ πάνω από τις άλλες ομάδες βάσει και των αποτελεσμάτων τους:
Αυτό δείχνει η βαθμολογική μας θέση, η επίθεση και η άμυνα μας. Χθες ήταν ένα εύκολο απόγευμα. Ξέραμε πως ο Διαγόρας είχε πάρα πολλές ελλείψεις αλλά δεν παύει να είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες αυτή την στιγμή. Ξεκίνησε εύκολα για εμάς το παιχνίδι, σκοράραμε στο 17' και είχαν τελειώσει όλα από το πρώτο ημίχρονο.
Για τους λόγους που ο ΠΑΣ έφτασε εκεί που είναι σήμερα:
Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και ότι υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές μέτρησε πολύ. Επίσης η καλή δουλειά που γίνεται από τον κ. Ντεμόλ και μια διοίκηση που βρίσκεται δίπλα σου πάντα, όλοι αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον ΠΑΣ σε αυτή την πορεία.
Παντού υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είμαστε από τις ομάδες που δεν έχουν πρόβλημα οικονομικό. Είμαστε από τους τυχερούς. Όταν είσαι βέβαια πρώτος στη βαθμολογία, υπάρχουν άλλα έσοδα και άλλοι παράγοντες που βοηθούν.
Για το αν μπορούν να απειληθούν από ΟΦΗ ή Παναιτωλικό:
Προσπαθούμε να διατηρηθούμε πρώτοι. Κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια, βέβαια έχουμε ένα δύσκολο ματς την Δευτέρα στα Τρίκαλα. Θέλουμε να διατηρήσουμε την διαφορά γιατί και οι άλλες δυο ομάδες, ο ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό θα διεκδικήσουν την απευθείας άνοδο. Εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε από την αρχή, να διατηρήσουμε την πρώτη θέση.
Για το ότι στηρίζεται στην έδρα του κυρίως ο ΠΑΣ Γιάννινα :
Εκτός έδρας έχουμε πάρει σημαντικούς βαθμούς, με ισοπαλίες αλλά είμαστε και η μοναδική ομάδα που έχει μια ήττα στο πρωτάθλημα από τον Λεβαδειακό και αυτή στο 90'. Είμαστε άξια στην πρώτη θέση. Δεν θα έλεγα ότι δεν παίρνουμε βαθμούς εκτός, απλά είμαστε λίγο άτυχοι.
Για το ότι έχουν βοήθεια από παίκτες έμπειρους όπως ο Πατσατζόγλου και ο Πάντος:
Όταν έχεις παίκτες που έχουν πολλές συμμετοχές σε μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή όπως ο Κώτσιος που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό ή τον Ανδράλα είναι σημαντικό γιατί όλα τα παιδιά μαθαίνουμε αρκετά από αυτούς. Η εμπειρία και το ότι έχουμε όρεξη για διάκριση έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο.
Για το αν αγωνιούν να τελειώσει γρήγορα το πρωτάθλημα:
Βλέπουμε το κάθε ματς διαφορετικά. Θέλουμε να τελειώσει όσο γίνεται πιο νωρίς η υπόθεση άνοδος για την ομάδα για να αρχίσει να οργανώνεται σιγά σιγά για τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου