Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


* Η μοναδική νίκη της Αναγέννησης στα Τρίκαλα σημειώθηκε για τον θεσμό του Κυπέλλου το 2000. Στο πρωτάθλημα ο απολογισμός για τους γηπεδούχους είναι 4-3-0.


ΤΡΙΚΑΛΑ: Αλμα για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου θέλουν να κάνουν οι Θεσσαλοί και να τονώσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους με νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ήττα της Δόξας Δράμας από τον Πιερικό ήταν ευνοϊκό αποτέλεσμα για τους ίδιους, όμως απαιτείται η επιστροφή στις επιτυχίες για να έρθει το εισιτήριο της εξάδας.
Ο ΑΟΤ κατάφερε να φύγει ηττημένος την περασμένη εβδομάδα από τη Βέροια. Και λέμε κατάφερε γιατί μέχρι το 89’ οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα βρίσκονταν μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, μέσα σε δύο λεπτά δέχτηκαν δύο γκολ, με τον Γρεβενιώτη προπονητή να μιλά για άδικο αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών.
Τα Τρίκαλα γύρισαν σελίδα και η πόλη ζει στους ρυθμούς του θεσσαλικού ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μεσοβδόμαδα το κλίμα ήταν τεταμένο με συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, γι’ αυτό η διοίκηση αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.
Το θετικό για τους «κυανέρυθρους» είναι ότι στην έδρα τους μετρούν 8 διαδοχικές νίκες με τέρματα 15-0 και θέλουν να διευρύνουν το σερί. Εκτός αποστολής έμεινε ο αμυντικός Μπουκουβάλας (26 συμ.) και ο μέσος Τελκίνσκι (22/1) λόγω τιμωρίας. Αποθεραπεύτηκε ο επιθετικός Κοντογουλίδης (28/9).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Πουρής – Μπακομήτρος, Χρήστου, Μπριλάκης, Σαρακατσάνος – Κόρμπος, Σαββίδης – Μίνγκας, Μανουσάκης, Ενόκ – Κοντογουλίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας είναι οι «κιτρινόμαυροι» με συγκομιδή ενός πόντου σε 15 εξόδους. Θα πρέπει, λοιπόν, να δώσει τέλος σε αυτό το σερί και να πάρει αποτέλεσμα στα Τρίκαλα αν θέλει να ελπίζει στη συμμετοχή στα πλέι άουτ.
Οι Θεσσαλοί, βέβαια, περιμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης και τις ποινές που θα επιβληθούν στους Ιωνικό, Εθνικό για την υπόθεση με τα πλαστά δελτία. Ετσι, έχουν πιθανότητες να πλασαριστούν στα πλέι άουτ έστω και εξωαγωνιστικά. Οσον αφορά στον Βάιο Καραγιάννη; Εχει λευκό απουσιολόγιο και βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να είναι αποφασισμένοι για την έκπληξη σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.
«Παίζουμε κόντρα σε μια παρα πολύ καλή ομάδα που δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται», είπε ο Καραγιάννης και συμπλήρωσε: «Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Στα Τρίκαλα δεν θα έχει τη βοήθεια των οπαδών, όμως θα είναι περισσότερες οι λύσεις στα μετόπισθεν. Εξέτισαν τις ποινές τους οι αμυντικοί Κάρλος (12 συμ.), Δούκας (15 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Καρακώστας – Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Θεοδοσιάδης, Κάρλος – Ραονέ, Σενόνε, Ντοριβάλ, Μπουντούρης, Μπιτέλης – Αθανασιάδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανεξαρτήτως βαθμολογίας το ματς είναι ντέρμπι. Τα Τρίκαλα στο γήπεδό τους χάνουν σπάνια και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Αναγέννηση είναι, φυσικά, το αουτσάιντερ, όμως παίζει το τελευταίο χαρτί της παραμονής και θα είναι πλήρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου