Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΟΦΗ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται οι «κυανέρυθροι» και μόνο βέβαιη δεν θεωρείται η άνετη σωτηρία. Την περσινή σεζόν είχαν κάνει περίπατο σε βάρος του ΟΦΗ (3-0) και με οδηγό εκείνο το ματς θα προσπαθήσει να επικρατήσει στο γήπεδό της έπειτα από τρεις σερί ήττες εντός έδρας.
Η αθηναϊκή ομάδα πανηγύρισε στην Καισαριανή την 3η νίκη μακριά από την Ηλιούπολη και σκαρφάλωσε στη βαθμολογία. Οι ποδοσφαιριστές του Θύμιου Γεωργούλη παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν το παιχνίδι. Δεν θέλουν να πετάξουν στα σκουπίδια το τρίποντο αυτό και εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα ζευγαρώσουν τις νίκες τους απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο.
Η διοίκηση της Ηλιούπολης αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους και το κλίμα εκτός γηπέδου θα μυρίζει μπαρούτι. Αυτό δεν δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, που δεν υπολογίζουν στον τιμωρημένο μέσο Στεφανίδη (25/1).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Μαράμα – Νικολόπουλος, Σικαλιάς, Μπέριος, Λαμπρόπουλος – Ουρόσεβιτς, Δημήτρης – Κρητικός, Ηλιόπουλος, Ρουσάκης – Θάνος.
ΟΦΗ: Επεισοδιακή εβδομάδα διένυσε η ομάδα του Ηρακλείου, που βλέπει ότι η συμμετοχή στα πλέι οφ βρίσκεται στον «αέρα». Το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Θεόφιλου Φαγαδάκη αποδείχτηκε «φούσκα», οι Κρητικοί έχασαν πολύτιμο χρόνο και κάνουν αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσουν χρήματα, να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στα πλέι οφ.
Οι παραπάνω εξελίξεις έχουν επηρεάσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους «μελανόλευκους» να βλέπουν ότι πολύ δύσκολα θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα. Παρόλα αυτά ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ θα κάνει το καθήκον του στην Ηλιούπολη και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για την κατάκτηση της 2ης θέσης.
Οι οπαδοί είναι εξαγριωμένοι με την απόφαση της αθηναϊκής ομάδας να μην δώσει εισιτήρια και δεν αποκλείεται να διαδηλώσουν έξω από το γήπεδο. Την ίδια στιγμή ο Αναστόπουλος κατέστρωσε τα πλάνα του με πολλές απουσίες.
Εκτός βρίσκονται οι αμυντικοί Κιάσσος (23 συμ.), Μπουλούτ (8/1) και οι επιθετικοί Γιακούμπου (25/4), Καμπάνταης (8/4), Παπουλής (10/1). Επιστρέφουν από τιμωρία ο αμυντικός Μπούρμπος (22 συμ.) και ο επιθετικός Αγρίτης (27/8).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Γαλανόπουλος, Πίτσος, Μπερτέν, Γεωργίου – Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μπούρμπος – Αγρίτης, Τάντιτς, Βλόνταρτσικ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η UEFA έδωσε νέα λίστα με ύποπτα παιχνίδια στη δημοσιότητα και η Ηλιούπολη εμφανίζεται επτά φορές. Για πέρυσι μιλάμε…Για φέτος???? Οι Κρητικοί έχουν πάρα πολλές απουσίες, όμως στο συγκεκριμένο γήπεδο τα έχουμε δει όλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου