Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΑΣ: Η αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Θρασύβουλο


Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη χθες υπό βροχή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, για την αυριανή αναμέτρηση (16:00) κόντρα στην ομάδα του Θρασύβουλου. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τελικά ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ενώ θέση στην δεκαοκτάδα έχει και ο Εστεμπάν Μπουχάν ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Πάντος και Μιχαήλ οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και ο Στάθης ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει θεραπείες για το χέρι του.

Αναλυτικά οι δεκαοκτώ που επέλεξε ο Στεφάν Ντεμόλ μετά το τέλος του προγράμματος: Κηπουρός, Σικαλιάς, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Κειτά, Κυριάκος, Ανδράλας, Ντε Βινσέντι, Μπουχάν, Βαγγελής, Σκούφαλης, Σιαλμάς, Φουρτάδο, Τζάνης και Μπακαγιόκο.

Μαντζιος: Πολυ δύσκολο ματς

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: Εχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος! Ο συντελεστής δυσκολίας της προσπάθειας μας μεγαλώνει γιατί οι ποδοσφαιριστές μου δεν έκαναν προπόνηση όλη την εβδομάδα λόγω της αποχής! Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι λόγω των συνθηκών να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατόν! Όσον αφορά το οικονομικό φαίνεται ότι οι προσπάθειες του προέδρου θα αποδώσουν καρπούς την επόμενη εβδομάδα! Εγώ αναφορικά με το δικό μου μέλλον στην ομάδα θα περιμένω την επίλυση μέρος του προβλήματος μέσα στην εβδομάδα αλλιώς θα αποχωρήσω! Θεώρησα εντιμο απεναντι στον πρόεδρο και τους παίκτες να μην εγκαταλειψω τον σύλλογο σε αυτή την δύσκολη συγκυρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου