Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγών ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Την επιστροφή στην κατηγορία των «μεγάλων» θέλουν να πανηγυρίσουν απέναντι στον Θρασύβουλο οι Γιαννιώτες. Πώς θα γίνει αυτό; Αν επικρατήσουν των «πράσινων» και παράλληλα δεν κερδίσει ο ΟΦΗ την Ηλιούπολη. Είναι το μεγάλο φαβορί και δεν σκοπεύουν να πετάξουν βαθμούς και να παρατείνουν την αγωνία για μετά το Πάσχα.
Οι «κυανόλευκοι» κόντρα στον Λεβαδειακό πανηγύρισαν την 9η διαδοχική εντός έδρας νίκη και ήρθαν ακόμα πιο κοντά στην απευθείας άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου. Εδειξαν ότι ξεπέρασαν αμέσως την ήττα από τα Τρίκαλα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν απέναντι σε έναν αντίπαλο που εκτός από αποδεκατισμένος είναι και απροετοίμαστος.
Ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο αμυντικό Πάντο (28 συμ.) και τον μπακ Μιχαήλ (15/1) που αποβλήθηκε στον αγώνα με τους Βοιωτούς.  Εκτός πλάνων έμεινε και ο αμυντικός Στάθης (4 συμ.), ενώ αντίθετα αποθεραπεύτηκε ο μπακ Βάντερσον (27/2).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Κηπουρός – Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος – Κεϊτά, Ανδράλας, Σιαλμάς – Ντε Βινσέντι, Κυριάκος, Μπακαγιόκο.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Σε τεντωμένο σκοινί ισορροπεί η ομάδα της Φυλής. Όχι μόνο βλέπει ότι μόνο με θαύμα θα αποφύγει τα πλέι άουτ, αλλά κινδυνεύει με διάλυση πριν ακόμα ξεκινήσουν αυτά. Τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα, οι ποδοσφαιριστές απείχαν από τις προπονήσεις έως και την Πέμπτη, ενώ ο τεχνικός Ακης Μάντζιος δήλωσε ότι θα κάνει υπομονή μέχρι και τη Μεγάλη Εβδομάδα. Εφόσον δεν βρεθεί λύση θα παραιτηθεί.
Οι «πράσινοι» μετρούν ήδη τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό έπαιζαν τους κόπους όλης της χρονιάς, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία, φανερά επηρασμένοι από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα.
Ο Μάντζιος βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου και έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών. Η μεγαλύτερη απουσία είναι αυτή του πρώτου σκόρερ Ζαχαρόπουλου (28/13). Εκτός πλάνων είναι ακόμα ο αμυντικοί Τσιμικλής (5 συμ.), Παπαθανασίου (9 συμ.), Βαλεριάνος (15 συμ.), οι μέσοι Κατσίκης (26/4), Κακαράς (26 συμ.) και ο τερματοφύλακας Κωστάκης (6 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Σιδεράκης – Βασιλείου, Ζώνας, Κολοτούρος, Μίχος – Παπαζούδης, Λανγκλέ, Φρίμπονγκ, Μουστόγιαννης, Νικλητσιώτης – Νικολόπουλος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με το… αυτί στην Ηλιούπολη θα είναι οι Γιαννιώτες. Αν επικρατήσουν και παράλληλα ο ΟΦΗ δεν επικρατήσει θα πανηγυρίσουν την άνοδο. Το πρώτο, πάντως, δείχνει βέβαιο. Ο Θρασύβουλος απείχε από τις προπονήσεις έως και την Πέμπτη, ενώ χωρίς τους Ζαχαρόπουλο, Κατσίκη δεν υπάρχει επίθεση. Δύσκολο απόγευμα για τους «πράσινους»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου