Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ


* Σε δύο επισκέψεις στη Ρόδο η Καλλιθέα έχει αποσπάσει ισάριθμες ισοπαλίες.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Και με τη βούλα εκτός πλέι οφ βρίσκεται η ομάδα της Ρόδου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Κώστας Χρυσοχοϊδης σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να παρατήσει τους «κυανέρυθρους», ενώ παραδέχτηκε ότι οι οφειλές δεν επιτρέπουν να δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στα πλέι οφ. Ετσι, η εντός έδρας αναμέτρηση με την ουραγό Καλλιθέα δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι Ροδίτες προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στην Καρδίτσα. Για μία ακόμα φορά είχαν παραταχθεί με πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν λύσεις για τον προπονητή Πέτρο Ρουτζιέρη. Οι τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά αυτό που προέχει είναι να τελειώσουν οι «κυανέρυθροι» τις υποχρεώσεις τους με το κεφάλι ψηλά.
Είναι βέβαιο ότι υπάρχει απογοήτευση και στις τάξεις των οπαδών, ενώ και οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κίνητρο. Οι Τριανταφύλλου, Μαθιός, Γκούτμαν έχουν αποχαιρετήσει με προσφυγές και δεν αποκλείεται τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν και άλλοι. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται για ένα ακόμα ματς λιγότεροι από 18 παίκτες.
Εκτός πλάνων βρίσκεται ο μέσος Σπάρταλης (22/1), ο αμυντικός Καρπαθάκης (8 συμ.), οι χαφ Γκούτμαν (17/2), Αγκιριμπά (22/3). Αποθεραπεύτηκαν οι αμυντικοί Σαλαμαστράκης (23/3), Προβατίδης (19 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Ταμπάσης – Χατζόπουλος, Πεταυράκης, Σαλαμαστράκης, Πουλόπουλος – Χριστοφιλέας, Προβατίδης, Γεωργίου, Ζλάτκοβιτς, Ρέγες – Ταραχούλσκι.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Βάσιμες ελπίδες για τη συμμετοχή της στα πλέι άουτ έχει η αθηναϊκή ομάδα. Πού ποντάρει; Στο ενδεχόμενο να επιβληθεί βαριά τιμωρία στους Ιωνικό, Εθνικό για την υπόθεση με τα πλαστά δελτία. Αυτό κρατά ζωντανούς τους «κυανόλευκους», οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στη Ρόδο για να αποσπάσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδό τους.
Η Καλλιθέα για 10ο διαδοχικό παιχνίδι στο Ελ Πάσο δεν κατάφεραν να γευτεί τη νίκη. Πάλεψε απέναντι στον Ιωνικό που είχε πολλές απουσίες, όμως έμεινε με τον βαθμό. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε μακριά από τη βάση της απέσπασε τον βαθμό στο Αγρίνιο, οπότε έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο στο γήπεδο του Διαγόρα.
Ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζει στον αμυντικό Τζωρμπατζάκη (26 συμ.) και στους μέσους Καλτσά (17/3), Κατσαρό (15 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Τακίδης – Κισκαμπάνης, Ηρακλής, Παραράς, Κουτρουμπής – Πινδώνης, Φαμπίνιο, Ζουμπουλάκης, Καραδήμος, Πλατέλλας – Ντακόλ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα ματς μεταξύ μίας ομάδας που βρίσκεται εκτός στόχων και μίας άλλης που ελπίζει στα πλέι άουτ μέσω των… δικαστηρίων. Αμφότεροι έχουν απουσίες. Το ερώτημα είναι ποιος θα έχει το κίνητρο. Ο Διαγόρας τα έχει παρατήσει και η Καλλιθέα συνηθίζει να αποσπά ισοπαλίες μακριά από το Ελ Πάσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου