Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


* Κεκλεισμένων των θυρών.
* Μία νίκη στα επτά τελευταία ματς με τον  Εθνικό Αστέρα έχει πανηγυρίσει ο Αγροτικός Αστέρας. Ωστόσο, στους εννέα τελευταίους αγώνες που έχει διευθύνει ο Στυλιάρας έχουν επικρατήσει οι γηπεδούχοι.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Αν οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες για την αποφυγή  των πλέι άουτ θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, έστω και αν για μία ακόμα φορά θα στερηθούν τη βοήθεια των οπαδών τους στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία άλλαξε την ψυχολογία, όμως αυτό θα πρέπει να φανεί και στο γήπεδο.
Μετά τη βαριά (4-0) ήττα στη Δράμα η διοίκηση αποφάσισε να προσλάβει στο τιμόνι τον Βασίλη Αντωνιάδη, ο οποίος είχε να εργαστεί ως προπονητής τρία χρόνια. Με αυτό τον τρόπο έδειξε να προετοιμάζεται για τα μπαράζ παραμονής, διαδικασία που πολύ δύσκολα θα αποφύγει. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Αντίνου βρέθηκε στην προπόνηση και υποστήριξε ότι μόνο αν ο Αγροτικός Αστέρας σωθεί θα εμπλακεί στα διοικητικά και περιμένει την επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Σημειώνεται ότι για μία ακόμα φορά οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να σφραγίσουν εισιτήρια.
Ο αμυντικός Σκλιοπίδης (23 συμ.) και ο μέσος Σαπάνης (26/4) εξέτισαν τις ποινές τους. Αντίθετα, εκτός πλάνων έμεινε ο τερματοφύλακας Λαμπάκης (10 συμ.) και ο αμυντικός Γ. Παπαδόπουλος (14 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Γλύκος – Σκλιοπίδης, Γόγολος, Χασιώτης, Ν. Παπαδόπουλος – Γέσιτς, Κούτσης, Τσουκαλίδης, Σαπάνης, Τσούκλης – Στεφανίδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κομβικής σημασίας χαρακτηρίζουν στην Καισαριανή την αναμέτρηση στον Εύοσμο. Ετσι, όπως τα έχουν καταφέρει οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στα μπαράζ. Τα εντός έδρας ματς που θα δώσουν θα είναι απέναντι σε αδιάφορους αντιπάλους (Πιερικός, Βέροια), οπότε οφείλουν να πάρουν αποτέλεσμα στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα για να ελπίζουν στην άνετη παραμονή.
Ο Εθνικός Αστέρας παρατάχθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ηλιούπολη με φόρα από το «διπλό» στο Ελληνικό επί του Εθνικού. Παρόλα αυτά γνώρισε την ήττα και πέταξε στα σκουπίδια το τρίποντο – ανάσα, μένοντας για 5ο σερί εντός έδρας ματς χωρίς νίκη. Η πρόσληψη νέου προπονητή στους Θεσσαλονικείς δεν μπορεί παρά να προβληματίζει τον τεχνικό Γιάννη Πετράκη, όμως ο ίδιος έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του
Το δυσάρεστο για τον Πετράκη είναι ότι δεν έχει πολλές λύσεις στην αμυντική και τη μεσαία γραμμή. Ο Φραντζεσκί (24/3) είναι τιμωρημένος και τραυματίες ο χαφ Σανόκο (10 συμ.) και ο αμυντικός Παπαζούδης (21/1). Εκτός αυτών οι αμυντικοί Καρατζάς (29 συμ.), Τσιώλης (20 συμ.) αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την αποστολή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Γκίτκος – Χωριανόπουλος, Διαμάντης, Τραορέ, Παντίδος – Αργυρίου, Σκάρος, Λουάμο, Φατιόν, Βάσι – Χανιώτης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάτι τέτοια βλέπει ο ΟΠΑΠ και φράζει παιχνίδια. Ο άσος του Αγροτικού Αστέρα τα ξημερώματα της Κυριακής είχε κατρακυλήσει στο 1,35 και το διπλό είχε ανέβει στο 12,50! Ουσιαστικά πλήρεις οι γηπεδούχοι, με προβλήματα σε άμυνα και μεσαία γραμμή οι Καισαριανιώτες και ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που δεν εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη. Ας κάνουν ό,τι θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου