Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τον 3ο ΟΦΗ, κακά τα ψέματα, δύσκολα θα τον πλησιάσει. Οπότε η ομάδα της Βοιωτίας θέλει στις τέσσερις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος να κατακτήσει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί, προκειμένου να απομακρυνθεί από την 6η θέση. Εχει αδυναμίες και θέλει να τις διορθώσει για να μπει δυνατή στα μπαράζ.
Στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι «πράσινοι» πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πιο ουσιαστικοί και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο. Ο Λεβαδειακός, όμως άφησε πίσω του το αποτέλεσμα αυτό και θέλει να «καθαρίσει» νωρίς τη Βέροια, ποντάροντας στη δύναμη της έδρας, η οποία είναι αήττητη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν αντιμετωπίζει. Για αγωνιστικούς λόγους, όμως έμειναν εκτός πλάνων οι αμυντικοί Αλεξίου (15 συμ.), Κορδονούρης (8 συμ.), Σωτήρχος (11 συμ.) και ο μέσος Κοιλιάρας (7 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Κυριακίδης – Μουλόπουλος, Κόλτζος, Ψωμάς, Τριποτσέρης – Ταραλίδης, Κοτίτσας, Μπεγκόνια – Πόποβιτς, Μπάρκογλου, Ντιμπαλά.
ΒΕΡΟΙΑ: Αίσιο τέλος σε μία επεισοδιακή χρονιά αναμένεται να δώσει η «βασίλισσα του βορρά». Οι 40 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει την έχουν απομακρύνει από τις επικίνδυνες θέσεις, όμως για παν ενδεχόμενο στοχεύει σε μία ακόμα νίκη που θα βγάλει τη θηλιά από το λαιμό της. Δύσκολα, πάντως, αυτό θα γίνει στη Λιβαδειά.
Οι «κυανέρυθροι» στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχουν πανηγυρίσει τέσσερις νίκες. Τελευταία αυτή κόντρα στα Τρίκαλα. Αν και βρέθηκαν νωρίς (3’) πίσω στο σκορ, κατάφεραν στο 89’ και το 90’ να βρουν δίχτυα δύο φορές και να πάρουν το σπουδαίο τρίποντο. Η ψυχολογία εκτινάχθηκε στα ύψη, αλλά τα προβλήματα για τον προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι πολλά, ειδικά στην άμυνα.
Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι αμυντικοί Αουρέλιο (25/1), Μπάρμπας (22/1), Καλί (24/2), ο τραυματίας επιθετικός Μπαργκάν (16 συμ.) και ο αμυντικός Τζημογιάννης (3 συμ.). Ετοιμοπόλεμος είναι ο χαφ Γεωργιάδης (17/1), ενώ ο μέσος Τσιάτσιος (21/1) ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και υπολογίζεται.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Καντιμοίρης – Αμαραντίδης, Παγώνης, Σαμαράς, Καππίας – Τσιάτσιος, Καλογέρης, Καλτσάς, Μπλαζέφσκι – Κουτσοσπύρος, Σαϊτιώτης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τους λίγους δυνατούς άσους της ημέρας. Η επικράτησης των Βοιωτών αναμένεται να επιβεβαιωθεί. Οι γηπεδούχοι αν και δυσκολεύονται νικούν στο γήπεδό τους, ενώ η Βέροια επέλεξε να παραταχθεί με αποδεκατισμένη αμυντική γραμμή. Κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει, αφού κατά 99% έχει αποφύγει τα πλέι άουτ. Και κανείς δεν θα της πει τίποτα αν χάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου