Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Με Γεωργίου η αποστολή του ΟΦΗ στην Ηλιούπολη



Σε ασκήσεις με μπάλα αφιερώθηκε η χθεσινή προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ηλιούπολη.
Ο Γιώργος Γεωργίου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα στην Ηλιούπολη.
Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε στην σημερινή προπόνηση τον Γεωργίου να δηλώνει παρών και αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Ηλιούπολη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο  Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες:
Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Τάντιτς, Ρόβας, Ρούσεφ, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Πίτσος, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ζαχαράκης, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Μπερτίν.

Tα προβλήματα είναι πολλά για την ομάδα καθώς όπως καταλαβαίνει κανείς ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του, τους  τραυματίες Γιακούμπου, Μπουλούτ, Κιάσσο και Καμπάνταη και τον  τιμωρημένο Φώτης Παπουλής.

Όσον αφορά τα πλάνα για την 11αδα, παίζεται μια θέση στην μεσαία γραμμή αφού ο Γεωργίου θα αποτελέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ μαζί με τον Μπερτίν με τους Γαλανόπουλο, Πίτσο να αγωνίζονται στα δύο άκρα της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή είναι δεδομένη η παρουσία των Βερόν, Κάλαϊτζιτς και παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Κατσικογιάννη και τον Ζορμπά ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Αγρίτης, Τάντιτς και Βλόνταρτσικ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου