Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Σκέφτεται να παραιτηθεί ο Μαχλάς!


Σοβαρά σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM Κρήτης. Ο 37χρονος, πρώην ποδοσφαιριστής θέλει με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα της Κρήτης.

Η σκέψη της παραίτησης «γεννήθηκε» στον Νίκο Μαχλά μετά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, φέρεται να το εκμυστηρεύτηκε σε φίλο του και πρώην μέλος της κρητικής ΠΑΕ, αλλά και σε άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του Γιάννη Κουράκη, το βράδυ της Δευτέρας (10/1).

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΟΦΗ για τα γεγονότα των Ιωαννίνων. Ωστόσο, εξελίξεις στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν την Τρίτη (11/1) το βράδυ, μετά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί για τις 18:00.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα ακούγονται στην Κρήτη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι απογοητευμένος από τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα και η έλλειψη (οικονομικής) βοήθειας σε συνδυασμό με τα χθεσινά γεγονότα στα Ιωάννινα, τον αναγκάζουν να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης, κάτι που αν όντως συμβεί, θα φέρει ακόμα μεγαλύτερες «φουρτούνες» στο… καράβι του ΟΦΗ, που πλέον κινδυνεύει να μείνει ακυβέρνητο, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου