Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αντώνης Κουτάντος: «Ίσως να θρηνούσαμε θύματα…»


Σαφείς αιχμές κατά του διαιτητή Λαμπρόπουλου για την απόφασή του να συνεχιστεί ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ μετά από 55λεπτη διακοπή που ακολούθησε την εισβολή οπαδού και την επίθεση στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη άφησε το μέλος του κρητικού συλλόγου, Αντώνης Κουτάντος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτός που λέγεται διαιτητής κύριος Λαμπρόπουλος, που είναι διαιτητής Σούπερ Λίγκας, μας ανάγκασε να ξαναβγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσουμε τον αγώνα μετά από 55 λεπτά διακοπής. Αν δεν βγαίναμε στο γήπεδο, θα χάναμε το ματς και θα μας αφαιρούνται 10 βαθμοί. Ήμασταν εγκλωβισμένοι κι έπρεπε είτε να διαλύσουμε το πρωτάθλημα είτε να βγούμε στο γήπεδο ξέροντας πως η ομάδα μας ήταν τελειωμένη σε αυτό το ματς», δήλωσε ο κ. Κουτάντος, που ήταν παρών στο γήπεδο των Ζωσιμάδων και πρόσθεσε:

«Ο κ. Λαμπρόπουλος είπε ‘διακόπτουμε οριστικά το παιχνίδι’. Τι άλλαξε μετά από 55 λεπτά; Να ρωτήσετε τον κ. Τεροβίτσα. Εμείς προσπαθούμε με νόμιμα μέσα να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Κυκλοφορούμε στο φως της ημέρας κι όχι μέσα στη νύχτα. Υπογράψαμε το φύλλο αγώνος με επιφύλαξη για συνέχιση του αγώνα κατά παράβαση του ΚΑΠ. Αν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη πιστεύω πως θα έχουμε μία δίκαια απόφαση».

Όσο για το χρονικό των κωμικοτραγικών γεγονότων, είπε: «Ο κ. Λαμπρόπουλος διέκοψε το παιχνίδι την πρώτη φορά, όταν άνθρωποι που φορούσαν διακριτικά σεκιούριτι ήταν αγωνιστικό χώρο. Έγινε δεύτερη διακοπή, γιατί κάποιος από αυτούς τραυμάτισε με κέρμα τον επόπτη του. Τρίτη διακοπή έγινε όταν εισέβαλε ένας οπαδός και χτύπησε το Βεζυρίδη. Αν κρατούσε ένα αιχμηρό αντικείμενο, θα θρηνούσαμε θύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου