Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Επρεπε να αποχωρήσει ο ΟΦΗ»


Να αποχωρήσει από το γήπεδο ο ΟΦΗ έπρεπε σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Σπυριδάκη. 
«Μπορεί να μην τον άγγιξε τον Βεζυρίδη αλλά άμα είχε ένα μαχαίρι τι θα γινότανε;», διερωτήθηκε μέσω του Sentra 103,3.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το επεισόδιο που έγινε και την αντίδραση από πλευράς ΟΦΗ:
«Είμαι γενικός γραμματέας του ΟΦΗ 45χρόνια και αναπληρωματικό μέλος της ΠΑΕ, όμως αυτοί που συνόδευσαν την αποστολή έκαναν ένα λάθος, έπρεπε την ομάδα να την πάρουν και να φύγουν. Δεν θα τους έλεγε κανένας σήμερα το πρωί γιατί έφυγες. Κάποιος πρέπει να τα ταράξει αυτά τα νερά τα λιμνάζοντα με οποιοδήποτε κόστος. Κάποτε ο ΠΑΟΚ έφυγε από το γήπεδο και τον κατηγορήσαμε γιατί έφυγαν, αλλά κάτι κάνανε με αυτό».
Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί:
«Πώς να είναι; Είπε κάποιος τοπικός δημοσιογράφος και έχει απόλυτο δίκιο πως το δεύτερο ματς πρέπει να ζητήσει ο ΟΦΗ να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Τι σχέση έχει ο ΟΦΗ; Βγήκε ο πρόεδρος του ΠΑΣ και σήμερα αλλά και χτες στην τηλεόραση. Εντάξει καλός, χρυσός... Μα τι να το κάνουμε; Είπε - και προς τιμήν του - ότι μπορεί να μην τον άγγιξε τον Βεζυρίδη αλλά άμα είχε ένα μαχαίρι τι θα γινότανε; Κάποιος πρέπει να το πληρώσει το μάρμαρο και να το πληρώσει ακριβά».
Για το τι επακολουθεί:
«Χτες έπρεπε να γίνει ό,τι έπρεπε να γίνει και όχι εκ των υστέρων. Θα κάνουμε ένσταση και τί έγινε; Να παραστούν οι δικηγόροι των ομάδων να πουν τα δικά τους και τελειώσαμε; Αν γίνουν στον ΟΦΗ τα ίδια, να τιμωρηθεί δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αλλά αυτό θα ξανασυμβεί δεν είναι να θεραπεύσεις, είναι να προλάβεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου