Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Σικαλιάς: «Ο Βεζυρίδης έκανε χειρονομίες»


Για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Ιωαννίνων Γιώργος Σικαλιάς στον «Sentra 103,3».

Αναλυτικά αναφέρθηκε:

Στα επεισόδια και την επίθεση στον Βεζυρίδη: «Ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Κατακρίνουμε την ενέργεια αυτή που έκαναν οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Το σημαντικό είναι ότι μετά από τη διακοπή, επανήλθαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη και απομακρυνθήκαμε και άλλο στη βαθμολογία. Απ’ ότι είδαμε και από το βίντεο, ο Βεζυρίδης πέφτει μόνος του στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό τουλάχιστον είδαμε από το βίντεο. Σίγουρα αυτή η ενέργεια δεν είναι σωστή.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως οι φίλαθλοι θα πρέπει να σέβονται τους παίκτες, έτσι και ο παίκτης θα πρέπει να σέβεται τον φίλαθλο. Ο Βεζυρίδης δεν σεβάστηκε τους φιλάθλους και από την ώρα που μπήκε για ζέσταμα έκανε χειρονομίες στον κόσμο. Μετά τη διακοπή ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο διαιτητής αποφάσισε μετά από αρκετή ώρα να συνεχιστεί ο αγώνας και αυτό έγινε. Πάντως όλους μας επηρέασαν πολύ αυτά τα γεγονότα.
Στο τι θα έκανε αν συνέβαινε κάτι ανάλογο στον ίδιο: «Αυτά είναι πολύ άσχημα για ένα ποδοσφαιριστή. Σίγουρα βρέθηκε και ο Βεζυρίδης σε πολύ δύσκολη θέση».
Στο αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο σουτ του Κατσικογιάννη: «Εγώ από ότι είδα η μπάλα δεν έχει περάσει όλη τη γραμμή. Μπορεί να κάνω λάθος. Δεν ξέρω. Απλά η γνώμη μου είναι ότι δεν ήταν γκολ και σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι. Ήταν μια δύσκολη φάση».
Στις αντιδράσεις του Νίκου Αναστόπουλου: «Υπάρχει μια μεγάλη κόντρα μεταξύ των δυο ομάδων. Ο καθένας κάνει τι δουλειά του. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου