Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αναστόπουλος: "Δεν κρίθηκε τίποτα"


Παρά την ήττα, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

 Παρά την ήττα, ο Νίκος Αναστόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο στα Γιάννενα. Παράλληλα, ο τεχνικός του ΟΦΗ, επεσήμανε πως δεν κρίθηκε ακόμη τίποτα και πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς παρά το ότι παίζαμε με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο σταθήκαμε καλά. Έχουμε ένα γύρο μπροστά μας, δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα και εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια".

Ερωτηθείς για την ένταση που δημιουργήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με την επίθεση στο Βεζυρίδη είπε: "Ήρθαμε εδώ για να κριτικάρουμε το παιχνίδι".

Για την φάση του τέρματος του Κατσικογιάννη και για το αν κρίνει το αποτέλεσμα δίκαιο τόνισε: "Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Το γκολ θα το δούμε στην τηλεόραση".

Από την πλευρά των παικτών του ΟΦΗ, ο Πιετρ Βλόνταρτσικ τόνισε: "Αν ο διαιτητής έβλεπε το γκολ του Κατσικογιάννη θα είχαμε πάρει το παιχνίδι Παίξαμε με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο και τα Γιάννενα κοίταξαν περισσότερο να φυλάξουν τα νότα τους, το οποίο και κατάφεραν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου