Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τοπούζης: ''Βάση ΚΑΠ δεν μπορούσε να διακοπεί'' (Video)


Mετά το τέλος του αγώνα ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης κ.Τοπούζης είπε στον Νίκο Μαχλά ότι το παιχνίδι δεν διεκόπη βάση κανονισμών του ΚΑΠ.

Ο Νίκος Μαχλάς λίγο πριν η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρήσει από το γήπεδο ρώτησε τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τοπούζη γιατί το παιχνίδι δεν διεκόπη και εκείνος του είπε πως το παιχνίδι βάση ΚΑΠ  δεν μπορούσε να διακοπεί από την στιγμή που πήραμε τις εγγυήσεις ότι θα διεξαγόταν κανονικά το 2ο ημίχρονο

Το φύλλο αγώνα αναφέρει τα εξής: 

«Στο 26' του αγώνα διέκοψα προσωρινά το παιχνίδι για 4 λεπτά, διότι φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα φορώντας διακριτικά σεκιούριτι και ευρισκόμενος πλησίον του αγωνιστικού χώρου, πέταξε κροτίδες, μπουκάλια, κέρματα. Με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν και ανέβηκαν στις κερκίδες.
Στο 45+ φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθυνόμενος στον τερματοφύλακα Βεζυρίδη του ΟΦΗ τον χτύπησε μπουνιά. Στη συνέχεια κατευθυνόμενος προς την κερκίδα ο παίκτης Μπερτίν Φρανς τον έπιασε και χτυπώντας τον μπουνιά στο πρόσωπο τον έριξε κάτω.  Τον παίκτη τον απέβαλα για την ενέργεια να χτυπήσει μπουνιά.
Στο λεπτό αυτό κατευθύνθηκα στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, καθώς και για να πάρω τη διαβεβαίωση της αστυνομίας, αν μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο ημίχρονο ήρθε ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Μαχλάς και ο κ. Βερουλάκης δηλωμένος ως φυσικοθεραπευτής και μου δήλωσαν ότι ο κ. Βεζυρίδης δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα διότι έχει πόνο στο στήθος και ότι θα διακομιστεί στο νοσοκομείο. Κάλεσα τον γιατρό του αγώνα κ. Σιαράβα Σπυρίδωνα να μου πει αν εξέτασε τον παίκτη και μου δήλωσε ότι δεν μπορεί να κρίνει αν είναι τραυματίας. Ο παίκτης αντικαταστάθηκε.
Αφού πέρασαν 45 λεπτά ήρθαν στα αποδυτήρια ο αστυνομικός διευθυντής, Ταξίαρχος Βάντζιος Νικόλαος και ο εισαγγελέας κ. Λογοθέτης και μου εγγυήθηκαν προσωπικά τη συνέχεια της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, τη σωματική ακεραιότητα των παικτών καθώς και τη δικιά μας.
Μετά από 50 λεπτά προσωρινής διακοπής συνέχισα τον αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε ομαλά.
Ο κ. Βεζυρίδης διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί». 
 
Δεν διαπίστωσαν τραυματισμό οι γιατροί στον Βεζυρίδη

«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδης. Οι ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν τίποτα απολύτως. Ο Βεζυρίδης επέμεινε να εξεταστεί και από επιμελητή, αλλά ούτε εκείνος διαπίστωσε κάποιον τραυματισμό. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, πάντως, συνέχισε να διαμαρτύρεται στους γιατρούς για κάκωση στον θώρακα, αλλά τραυματίας με το ζόρι δεν γίνεται...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο παρακάτω βίντεο 
από τον Γενικό αρχηγό του ΠΑΣ , κ Τάτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου