Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ντεμόλ: "Είμαι πολύ απογοητευμένος"


Απογοητευμένος τόσο από την εμφάνιση της ομάδας του, όσο και από όσα συνέβησαν στο γήπεδο, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο τεχνικός του ΠΑΣ Στεφάν Ντεμόλ.

 Απογοητευμένος τόσο από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά και για τα όσα έγιναν στο γήπεδο, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Στεφάν Ντεμόλ. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, μεταξύ άλλων επεσήμανε πως η ομάδα έκανε το χειρότερό της ματς και το μόνο θετικό ήταν οι τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφαν Ντεμόλ:

"Είμαι πολύ απογοητευμένος. Έπρεπε να είχαμε μεγάλη θέληση αλλά δεν έγιναν έτσι τα πράγματα Είμαι απογοητευμένος για όσα συνέβησαν . Η ομάδα έπαιξε άσχημα, ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι και το μόνο θετικό οι τρεις πόντοι. Πολλά πράγματα σήμερα δεν με άφησαν ευχαριστημένο".

Για το αν ήταν δίκαιη η νίκη του ΠΑΣ: "Θεωρώ πως αν και ο ΟΦΗ έπαιζε με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο είχε την ίδια ποιότητα με τον Πας Γιάννινα".

Για το αν ο ΟΦΗ μετά το μπορεί να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο: "Θεωρώ πως υπάρχουν 3-4 υποψήφιοι και το ίδιο παραμένει μετά το τέλος του πρώτου γύρου".

Για το αν έχει άποψη για την φάση του Κατσικογιάννη: "Δεν το είδα στην τηλεόραση, πιθανόν να είναι γκολ, θα το δούμε στην τηλεόραση".

Από την πλευρά των παικτών του ΠΑΣ, ο Γιώργος Ντάσιος δήλωσε: "Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για εμάς και θέλαμε τη νίκη για να κάνουμε ένα δώρο στον κόσμο. Έγινε ένα επεισόδιο που το κατακρίνουμε γιατί έτσι δεν πάμε μπροστά το ποδόδφαιρο. Πιστεύω ότι στο γκολ του ΟΦΗ δεν ήταν. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε την δουλειά που κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου