Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

''Δεν τηρήθηκαν όσα προβλέπει ο ΚΑΠ'' λέει ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ


Ο δικηγόρος της ΠΑΕ OΦΗ, Ντίνος Μανταδάκης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα όσα συνέβησαν χθες στα Γιάννενα και για το που θα σταθεί ο ΟΦΗ στην ένσταση του.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ και μέλος του διοικητικού συμβουλείου της ΠΑΕ, Ντίνος Μανταδάκης, μίλησε στην εκπομπή "ανατροπή και πέναλτι" με τον Νίκο Μαρκάκη για το χθεσινό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ και για την ένσταση που θα κάνει ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μανταδάκης :

Για το παιχνίδι...

Έχω βρεθεί πάρα πολύ στο δίλημμα αν πρέπει να λειτουργώ σαν οπαδός ή σαν δικηγόρος. Οφείλω όμως να λειτουργώ σαν δικηγόρος. Χθες βλέποντας το παιχνίδι έλεγα να σηκωθούν και να φύγουν. Μόλις είδα να χτυπάει οπαδός τον Βεζυρίδη ζήτησα να διακομισθεί στο νοσοκομείο και να μην εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα. Ο διαιτητής δεν έπρεπε να περιμένει και από μόνος του έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι. Ο διαιτητής πιθανόν να πήρε τους ανώτερος του οι οποίοι θα του είπαν βρες έναν εισαγγελέα και συνέχισε τον αγώνα. Η όλη διεξαγωγή του αγώνα έχει επωμιστεί ο διαιτητής. Παίρνει την εγκληματική απόφαση να συνεχίσει την αγώνα

Για τις κυρώσεις που θα υπήρχαν αν ο ΟΦΗ αποχωρούσε στο ημίχρονο…

Αν έφευγε ο ΟΦΗ όπως λέει ο ΚΑΠ ο ΟΦΗ κινδύνευε να χάσει το παιχνίδι με 3-0 και με αφαίρεση 10 βαθμών. Υπάρχει και η κάμερα και πρέπει να παλέψουμε για το δίκιο μας. Μπροστά σε αυτό το αίσχος που γίνεται δεν αξίζει να ασχολείται κανένας αλλά υπάρχει αυτή η αγάπη που δεν σε αφήνει.Ο Μαχλάς είναι πρόεδρος και δεν μπορούσε να πάρει την ομάδα να φύγει. Μιλώντας με τον κ. Μπιτσαξή ειπώθηκε πως πρέπει να αλλάξει στον ΚΑΠ.

Για το τι προβλέπει ο ΚΑΠ...

Ο ΚΑΠ προβλέπει κάποιες συνθήκες για να γίνει αγώνας, αυτές δεν τηρήθηκαν και σε αυτές θα σταθούμε. Αυτή είναι η υπέρμετρη διακοπή του αγώνα η οποία κράτησε πάνω από μία ώρα και στο ΚΑΠ αναφέρεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα,  η επίθεση σε ποδοσφαιριστή που αντικαταστάθηκε και ο ΟΦΗ χρειάστηκε να τον αντικαταστήσει, άρα δεν τηρούνται οι επί ίσοις όροις συνθήκες του αγώνα, ενώ συνέπεια αυτού ήταν και η αποβολή του Μπερτίν. Επίσης θα σταθούμε και στο γεγονός πως δεν υπήρξαν συνθήκες ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.Έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις το θέμα. Υπάρχει το βίντεο και οι αθλητικοί δικαστές πρέπει να το δουν για να αποφασίσουν. Εγώ θα προσπαθήσω να βρω τα στοιχεία του ΚΑΠ και να σταθούμε πάνω σε αυτά ώστε να δικαιωθεί ο ΟΦΗ.

Για την παραίτηση Μαχλά…

Οφείλω να σας πω πως αν ο Μαχλάς θα παραιτηθεί και θα πράξω και εγώ το ίδιο. Θα συνεχίσω όμως να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΟΦΗ σαν δικηγόρος. Δεν μπορώ να κρίνω την απόφαση αυτή,  είναι δική του.

Για το φύλλο αγώνα…

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται πως γρονθοκοπήθηκε ο Βεζυρίδης. Αυτοί που χτύπησαν τον Βεζυρίδη φορούσαν διακριτικά του ΠΑΣ. Το αν ο διαιτητής μετά από μιάμιση ώρα μίλησε με ανθρώπους και αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα είναι άλλο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου