Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Τρεις πόλεις στο πόδι

Φουλ της ελληνικής περιφέρειας, φουλ της αγωνίας! Σε τρεις πόλεις επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της μεγάλης μάχης για την άνοδο στη Super League και πλέον, μόλις έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου, κάθε βαθμός λογίζεται χρυσάφι.

Στο Αγρίνιο, ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Παναιτωλικός έχει θεωρητικά εύκολο έργο υποδεχόμενος την ουραγό και υποβιβασμένη Καλλιθέα. Τα «καναρίνια» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στο «Γεντί Κουλέ», να διασφαλίσουν την απόσταση τουλάχιστον των πέντε βαθμών από τον ΟΦΗ και μαζί να πλησιάσουν στον πόντο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Κομοτηνή, ο αποδεκατισμένος ΟΦΗ -με τις απουσίες των Καμπάνταη (φωτό) και Ρούσεφ να είναι της ύστατης ώρας- δοκιμάζεται από τον Πανθρακικό, με τη νίκη γι' αυτόν να αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να παραμείνει στο κυνήγι της απευθείας ανόδου και παράλληλα να συνεχίσει να είναι το αφεντικό των επικείμενων πλέι οφ.

Τέλος, στην Κατερίνη, ο αναγεννημένος μετά την άφιξη του Παπαδόπουλου Πιερικός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να μην έχουν περιθώριο γκέλας, αν θέλουν να παραμείνουν γερά στο κόλπο του τρίτου εισιτηρίου προς τα μεγάλα σαλόνια.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του έκτου Διαγόρα κόντρα στην εντυπωσιακή το τελευταίο διάστημα Βέροια, ενώ δεν λείπουν και τα ντέρμπι παραμονής. Στον Εύοσμο ο Αγροτικός φιλοξενεί τον Θρασύβουλο και στη Νεάπολη ο Ιωνικός παίζει ενάντια στην Αναγέννηση Καρδίτσας, σε δύο αγώνες με τεράστια βαρύτητα για το τι μέλλει γενέσθαι στην ουρά.

Αλλά και το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες-«φωτιά». Το σούπερ ντέρμπι πραγματοποιείται στα Τρίκαλα, όπου ο ΑΟΤ φιλοξενεί τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο Ελληνικό θα διεξαχθεί η μάχη παραμονής ανάμεσα σε Εθνικό και Εθνικό Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου