Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


* Κεκλεισμένων των θυρών.
* Στις τέσσερις από τις πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις στον Εύοσμο οι δύο ομάδες έχουν αναδειχτεί ισόπαλες χωρίς τέρματα.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σε δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς, κάτι που σημαίνει ότι εντός έδρας οι απώλειες είναι απαγορευτικές. Το ευχάριστο για τον τεχνικό Περικλή Αμανατίδη είναι ότι στη Λιβαδειά οι παίκτες του έδειξαν σημάδια ανάκαμψης.
Οι «πράσινοι» στις οκτώ τελευταίες εξόδους τους μετρούν ισάριθμες ήττες. Η τελευταία που γνώρισαν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, πάντως, άφησε γλυκιά γεύση, αφού διαπιστώθηκε βελτίωση σε σύγκριση με προηγούμενα ματς. Ο Αμανατίδης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, αλλά παράλληλα εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Αγροτικός Αστέρας θα βγει από το αδιέξοδο και από τις θέσεις των πλέι άουτ. Κόντρα στον Θρασύβουλο η ομάδα του Ευόσμου δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της, αλλά πλέον έχει συνηθίσει να παίζει σε άδειες εξέδρες.
Οι μέσοι Μερεσιώτης (14 συμ.), Γέσιτς (17/3), Κούτσης (16 συμ.) βρίσκονται εκ νέου στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και ο αμυντικός Ν. Παπαδόπουλος (15 συμ.) που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, ο επιθετικός Μπεκιάρης (21 συμ.) είναι ανέτοιμος και ο τερματοφύλακας Λαμπάκης (10 συμ.) τραυματίας.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Γλύκος – Σκλιοπίδης, Γόγολος, Χασιώτης, Ν. Παπαδόπουλος – Ναλμπάντης, Σαπάνης, Τσουκαλίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Τσούκλης – Στεφανίδης.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ισοβαθμεί με τον Εθνικό στην 11η θέση που χαρίζει την άνετη παραμονή, αλλά έχει εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα. Η ομάδα της Φυλής από τα έξι εναπομείναντα παιχνίδια, τα τέσσερα θα τα δώσει μακριά από το γήπεδό της, αρχής γενομένης από το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Αν δεν πάρει έστω την ισοπαλία, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα μετάσχει στα μπαράζ.
Οι «πράσινοι» μετρούν τρεις αγωνιστικές αήττητοι, όμως την περασμένη εβδομάδα παραχώρησαν ισοπαλία στην Ηλιούπολη. Οι διαιτητικές αποφάσεις ανάγκασαν τον τεχνικό Ακη Μάντζιο να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά η διοίκηση τον στήριξε. Μεσοβδόμαδα, πάντως, οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε αποχή από την προπόνηση, διαμαρτυρόμενοι για τις οφειλές.
Στη Φυλή ψάχνουν να βρουν τη χαμένη τους ηρεμία και οι πληρωμές που έγιναν βελτίωσαν κάπως το κλίμα. Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για την τεχνική ηγεσία. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο αμυντικός Παπαθανασίου (8 συμ.), ο μέσος Φρίμπονγκ (16/2) και ο αμυντικός Κακαράς (26 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Σιδεράκης – Μίχος, Ζώνας, Κολοτούρος, Βαλεριάνος – Παληγεώργος, Σταμόγιαννος, Μουστόγιαννης, Νικλητσιώτης, Κατσίκης – Ζαχαρόπουλος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημάδια βελτίωσης παρουσίασε ο Αγροτικός Αστέρας στη Λιβαδειά και θέλει να εκμεταλλευτεί την άδεια έδρα του για να ελπίζει σε αποφυγή των πλέι άουτ. Ιδιος ο στόχος και του Θρασύβουλου, ο οποίος όμως ταλαιπωρείται από προβλήματα. Ντέρμπι, αλλά στη λεπτομέρεια μπορεί τελικά να κάνουν τη διαφορά οι Θεσσαλονικείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου