Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 0-2 (+Video)


Με δύο γκολ από τον Γιάννη Χλωρό, η Δόξα Δράμας πέρασε από την Ηλιούπολη επικρατώντας με 2-0 της ομώνυμης ομάδας για την 29η αγωνιστική της Football League και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στις θέσεις των πλέϊ οφ.

Ηλιούπολη- Δόξα Δράμας 0-2

(24', 34' Χλωρός)

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Football League, έκανε η Δόξα Δράμας στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με δύο γκολ από τον Γιάννη Χλωρό, πέρασε από την Ηλιούπολη επικρατώντας με 2-0 της ομώνυμης ομάδας και έφτασε έτσι στους 44 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Διαγόρα ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή την Βέροια.

Η Δόξα Δράμας, άνοιξε το σκορ στο 24', όταν ο Μπαξεβανίδης μπήκε στην περιοχή της Ηλιούπολης από δεξιά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Χλωρός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να κανει το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα (34'), πάλι ο Χλωρός με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Ηλιούπολης για να διαμορφώσει το τελικό 0-2 για τους "μαυραετούς".

Η Ηλιούπολη από την πλευρά της στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι παρέμεινε στους 32 βαθμούς.

Ο διαιτητής του αγώνα Χατζής (Δυτικής Αττικής), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Kατεμή, Δημήτρη, Στεφανίδη και Χατζηπαντελίδη.

Ηλιούπολη: Μαράμας, Λεοντίου (66' Σικαλιάς), Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Ρουσάκης, Νικολόπουλος, Στεφανίδης, Θάνος, Ηλιόπουλος, Νιάρος (77' Μπιτιλής), Κατεμής (50' Κρητικός).

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μπαξεβανίδης, Σιάκκας, Χλωρός (88' Βέρτζος), Γκονζάλες (73' Μοσχάκης), Ντε Φαρία, Λίμα, Καρακώστας, Χατζηπαντελίδης (58' Μαραγκός).

Video με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα


Ένταση στο ημίχρονο στην Ηλιούπολη

Ένταση δημιουργήθηκε στην Ηλιούπολη και στην αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με την Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Συγκεκριμένα την στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες της Δόξας κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, ωστόσο μετά από λίγα λεπτά επέστρεψαν στον πάγκο τους, με τους ανθρώπους των "μαυραετών" να υποστηρίζουν άγνωστοι χτύπησαν τον Σέρεμετ, τον Λίμα, τον Γκονζάλες και τον Γρηγορίου μέσα στη φυσούνα.

Έτσι, οι παίκτες της Δόξας με εντολή του μεγαλομετόχου, Αθανάσιου Σάμιου, κάθισαν στον πάγκο για την ανάπαυλα, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις ανθρώπων της Ηλιούπολης, με τους ανθρώπους της Αθηναϊκής ΠΑΕ να τους ζητάνε να επιστρέψουν στα αποδυτήρια, τονίζοντας πως δεν έγινε κάτι μεμπτό.

Στον πάγκο της ομάδας του, βρέθηκε και Αθανάσιος Σάμιος, που τόνιζε στους παίκτες του ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται για κάτι, καθώς βρισκόταν στο πλευρό τους, ενώ στη συνέχεια συζήτησε με τους παράγοντες της Ηλιούπολης για την εξομάλυνση της κατάστασης.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΠΑΕ Δόξα, ζήτησε ενισχύσεις από την αστυνομία για να αποχωρήσει με ασφάλεια η αποστολή από το γήπεδο, κάτι το οποίο και έγινε, ενώ η πλευρά της Ηλιούπολης αναφέρει πως ο Σέρεμετ ήταν αυτός που τους πλησίασε και τους εξύβρισε.


Συνέντευξη Τύπου

Μιχάλης Γρηγορίου (προπονητής Δόξας Δρ.): «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δύσκολα χάνει στην έδρα της. Αυτό το τρίποντο μας δίνει βαθμολογικές ελπίδες για την είσοδο μας στα πλέι οφ. Αυτή είναι η επιδίωξή μας και ο νέος μας στόχος από δω και πέρα. Δεν διαφοροποιούμε τίποτα και τώρα κοιτάζουμε τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος τη δύναμη και την αγωνιστικότητα που έδειξαν σε όλο το παιχνίδι και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο κόσμο μας που μας έκανε να αισθανθούμε ότι παίζουμε στην έδρα μας».

Θύμιος Γεωργούλης (προπονητής Ηλιούπολης): «Χάσαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα που όμως έβαλε δύο γκολ με μόνο δύο ευκαιρίες. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Δέχτηκαν ένα δεύτερο γκολ τυχερό, ενώ υπάρχει μια φάση για πέναλτι στον Στεφανίδη στο 47’ που αν είχε δοθεί ίσως θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να καταφέρουμε κάτι. Για εμάς είναι δύσκολη η συνέχεια τώρα. Πρέπει να φέρουμε κάποιες νίκες για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Συγχαρητήρια στη Δόξα Δράμας και εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Θόδωρος Πακάλτσης (παίκτης Δόξας): «Ήταν μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ και αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Ηλιούπολης».

Στάθης Στεφανίδης (παίκτης Ηλιούπολης): «Έγινε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε δυο καλές ομάδες. Ξέραμε ότι η Δράμα έχει ποιότητα όμως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αρχικά σε μια ανύποπτη φάση και στη συνέχεια από ατυχία. Στο δεύτερο γκολ η μπάλα άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα αυτό να μπερδέψει τον τερματοφύλακά μας και να δεχτούμε το γκολ. Διεκδικήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι στη φάση που ανέφερε και ο προπονητής. Θεωρώ ότι είναι πέναλτι γιατί υπήρχε επαφή.
Από 'κει και πέρα εμείς πιέσαμε και η Δράμα επιχείρησε πολλές φορές να μας απειλήσει χωρίς όμως να μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια ώστε να γλιτώσουμε τα πλέι άουτ. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε αγωνιστική άνοδο και εύχομαι καλή συνέχεια στη Δόξα Δράμας γιατί είναι πολύ καλή ομάδα».


Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Κυριακή (3/4)

Παναιτωλικός-Καλλιθέα (16.00)
Πανθρακικός-ΟΦΗ (16.00)
Ιωνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (16.00)
Διαγόρας-Βέροια (16.00)
Αγροτικός Αστέρας-Θρασύβουλος (16.00)
Πιερικός-Λεβαδειακός (16.00)

Δευτέρα (4/4)

Τρίκαλα-ΠΑΣ Γιάννινα (18.00, ΕΤ3)
Εθνικός-Εθνικός Αστέρας (19.00, CONNX)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 29 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    65
2. Παναιτωλικός    61
__________________________
3. ΟΦΗ    56
4. Λεβαδειακός    51
5. Τρίκαλα    47
6. Διαγόρας    46
__________________________
7. Δόξα Δράμας    44*
8. Βέροια    37
9. Πανθρακικός    34
10. Πιερικός    33
11. Ηλιούπολη    32*
12. Θρασύβουλος    31
__________________________
13. Εθνικός    31
14. Αγροτικός Αστέρας    30
15. Ιωνικός    30
16. Εθνικός Αστέρας    29
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    24
18. Καλλιθέα    17

* Ηλιούπολη και Δόξα Δράμας έχουν ένα ματς περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου