Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΦΗ


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Οι Ακρίτες έχουν καταλάβει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβουν να πλασαριστούν ακόμα και στην 7η θέση. Απέχουν ήδη 10 πόντους από αυτή και πρωταρχικός τους στόχος είναι να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατό από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής.
Στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία οι «πράσινοι» απέσπασαν την ισοπαλία στο γήπεδο του Εθνικού Αστέρα και έδειξαν βελτιωμένο πρόσωπο. Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού θα καθοδηγήσει την ομάδα του για πρώτη φορά εντός έδρας σε ντέρμπι και, φυσικά, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Το αποτέλεσμα αυτό, άλλωστε, θα βοηθήσει την ακριτική ομάδα να τονώσει την ψυχολογία της, αφού ακολουθεί και δεύτερη διαδοχική μάχη εντός έδρας με τον Παναιτωλικό.
Ο μέσος Κριστ αποτέλεσε παρελθόν, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο μπακ Περπερίδης (23/1) που εξέτισε την ποινή του και ο επιθετικός Ορλάντο (7/1) που αποθεραπεύτηκε. Αντίθετα, ο χαφ Αρσενίεβιτς (22/2) αποκλείστηκε λόγω ενοχλήσεων.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Κουτσόπουλος – Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας – Ζησόπουλος, Λιαπάκης, Νικέζ, Ρομπέρ – Ούλμερς, Σουλτανίδης.
ΟΦΗ: Πάνω που οι Κρητικοί έδειχναν να ανεβαίνουν και να ελπίζουν ακόμα και για την κατάκτηση της 2ης θέσης ήρθαν τα πολλά προβλήματα απουσιών, που τους αναγκάζουν να παραταχθούν… μισοί στην Κομοτηνή. Η ψυχολογία ήταν ανεβασμένη, αλλά η αποστολή τους γίνεται εξαιρετικά δύσκολη σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν η μεγάλη νικήτρια της περασμένης αγωνιστικής με την επικράτησή της επί του Παναιτωλικού. Πήρε δίκαια το τρίποντο στο «καυτό» Γεντί Κουλέ, μείωσε τη διαφορά από τους Αγρινιώτες στους πέντε βαθμούς και διαπίστωσε ότι αυξήθηκαν οι ελπίδες για την αποφυγή των μπαράζ ανόδου. Το οικονομικό πρόβλημα είναι μεγάλο, όμως το αήττητο σερί έχει φτάσει αισίως τις εννέα αγωνιστικές. Τα προβλήματα που προέκυψαν, πάντως, για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πάρα πολλά.
Ο μπακ Μπούρμπος (22 συμ.), ο μέσος Τάντιτς (8 συμ.) και ο επιθετικός Παπουλής (9/1) είναι τιμωρημένοι. Στους παραπάνω προστέθηκαν ο μέσος Ρούσεφ (9/1) και ο επιθετικός Καμπάνταης (8/4), οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Κομοτηνή λόγω τραυματισμών. Αντίθετα, επιστρέφει ο μέσος Κιάσσος (23 συμ.) από τιμωρία.
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Γαλανόπουλος, Κιάσσος, Μπερτέν, Γεωργίου – Βερόν, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς – Αγρίτης, Γιακούμπου, Βλόνταρτσικ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αποστολή του ΟΦΗ ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη. Ωστόσο, οι βασικοί απόντες από τρεις έγιναν στην τελευταία προπόνηση πέντε… Σίγουρα λοιπόν, η επικράτηση των Κρητικών δείχνει πολύ δύσκολη. Παρότι οι  φιλοξενούμενοι έχουν το επιπλέον κίνητρο, οι Ακρίτες παρουσιάζονται βελτιωμένοι με τον Παντελίδη στο τιμόνι και τουλάχιστον τον πόντο μπορούν να τον αποσπάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου