Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Η ήττα από τον ΟΦΗ πλήγωσε τον εγωισμό των «κυανοκίτρινων». Η ομάδα του Αγρινίου είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα να ξεφεύγει τέσσερις βαθμους και την ψαλίδα από την 3η θέση να μειώνεται στους πέντε. Ετσι, ένα ξέσπασμα σε βάρος της ουραγού Καλλιθέας θα ήταν το ιδανικό για τα «καναρίνια».
Ο Παναιτωλικός είδε το αήττητο σερί των εννέα αγωνιστικών να διακόπτεται στο Ηράκλειο από έναν ψυχωμένο ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν με το ενάμιση πόδι στη Σούπερ Λίγκα. Θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο γήπεδό τους και να σκοράρουν για 27ο σερί ματς εντός έδρας. Εξάλλου, η τελευταία φορά που δεν βρήκαν δίχτυα στο Αγρίνιο ήταν στις 27 Νοεμβρίου 2009!
Εκτός πλάνων του Μπάμπη Τεννέ βρίσκεται ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός Εντζενγκουέλε (22/1), ενώ ο μέσος Τζόνσον (4 συμ.) έχει μπει στο «ψυγείο» λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Τζενάμο – Παλαιολόγος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας – Μουμίν, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης – Γκούρμα, Καραμαλίκης.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μία αξιοπρεπή εμφάνιση θα επιδιώξει η αθηναϊκή ομάδα στο Αγρίνιο. Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει πλέον καμία πιθανότητα να βρεθούν στα πλέι άουτ, αφού απέχουν 12 πόντους από τη 16η θέση. Ωστόσο, η διοίκηση κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του Ιωνικού και του Εθνικού, ζητώντας να τους αφαιρεθούν βαθμοί και να υποβιβαστούν, αφού θεωρεί ότι τα έγγραφα ήταν πλαστά…
Την προηγούμενη εβδομάδα η Καλλιθέα γνώρισε μία ακόμα ήττα, αυτή τη φορά στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση, στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην τεχνική ηγεσία. Φυσικά, για μία ακόμα φορά έγινε λόγος για αλλοίωση αποτελέσματος και για ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Οι «κυανόλευκοι» θα δοκιμαστούν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από το «Ελ Πάσο», με τον νέο προπονητή να ζητά από τους παίκτες του να διώξουν το άγχος και να παίξουν ελεύθερα.
Ο μέσος Φουντουκίδης (1 συμ.) εξέτισε την ποινή του, όμως θα απουσιάσουν οι μέσοι Φαμπίνιο (20/1), Κατσαρός (15 συμ.), ο επιθετικός Ντιαλό (2 συμ.) και οι αμυντικοί Τζωρμπατζάκης (26 συμ.), Σπυριδάκης (5 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Τακίδης – Κισκαμπάνης, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Παραράς – Καλτσάς, Τεγούσης, Πλατέλας, Ζουμπουλάκης, Μουρατίδης – Μαρουκάκης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόνο με θαύμα μπορεί να «σπάσει» ο άσος. Οι Αγρινιώτες είναι πληγωμένοι μετά την ήττα από τον ΟΦΗ και θέλουν να ξεσπάσουν. Η Καλλιθέα δεν έχει κανέναν λόγο να χτυπήσει το ματς, αφού είναι ήδη υποβιβασμένη, οπότε με επικράτηση των γηπεδούχων και ένα σκορ που δεν θα πάρει μεγάλες διαστάσεις θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εξάλλου, η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι χαώδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου