Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


* Κεκλεισμένων των θυρών.
* Σε οκτώ αναμετρήσεις με τον Ιωνικό η Αναγέννηση έχει απολογισμό μία νίκη, ενώ και στα τρία φετινά ματς του διαιτητή Κυριαζίδη οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει στο τρίποντο.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Την άμεση επιστροφή στις νίκες που θα κάτω από προϋποθέσει θα τους φέρει εκτός της ζώνης των πλέι οφ έχουν στόχο οι Νικαιώτες στο ντέρμπι με την Αναγέννηση. Οι «κυανόλευκοι» την περασμένη Δευτέρα στη Βέροια είδαν αρκετά σερί τους να διακόπτονται, όμως είναι αποφασισμένοι να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την άνετη σωτηρία.
Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς μετρούσε πέντε αγωνιστικές αήττητη και είχε μεγάλο όπλο την αμυντική της γραμμή. Ωστόσο, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας είδε την εστία της να παραβιάζεται για πρώτη φορά έπειτα από 485 λεπτά. Πάλεψε το ματς, το έφερε στα ίσα, αλλά τελικά έφυγε ηττημένη. Ο αγώνας με τους Θεσσαλούς θεωρείται κλειδί, όμως για μία ακόμα φορά η διοίκηση δεν σφράγισε εισιτήρα και έτσι αυτός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Ο τεχνικός του Ιωνικού υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει από τραυματισμό ο επιθετικός Γιόνδης (10 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Θεοδωρόπουλος – Λαμπρόπουλος, Ανυφαντάκης, Βλάχος, Αρβανίτης – Δελήμπασης, Πασάς, Χατζής, Αλβες, Πολίτης – Τομάς.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Στην κατάσταση που βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι» η ηρεμία είναι απαραίτητο στοιχείο. Παρόλα αυτά το κλίμα μόνο θετικό δεν είναι, με τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν ανακοίνωση σε βάρος της διοίκησης μεσοβδόμαδα κατηγορώντας τη για την ασυνέπεια στις πληρωμές. Οι Θεσσαλοί, πάντως, υποσχέθηκαν να τα δώσουν όλα στη Νίκαια και επιφυλάχτηκαν για νέες κινητοποιήσεις από τη Δευτέρα.
Στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα η Αναγέννηση έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την είσοδο στα πλέι άουτ. Το τρίποντο ήρθε με αρκετή δόση άγχους και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ματς Εθνικός Αστέρας – Πανθρακικός η διαφορά από τη 16η θέση μειώθηκε στους πέντε βαθμούς. Απαιτείται, βέβαια, καλό πρόσωπο και μακριά από την Καρδίτσα. Οι Θεσσαλοί έχουν σημειώσει τέσσερα γκολ σε 14 εξόδους, ενώ μετρούν μόνο ήττες στις 11 τελευταίες εξοδους τους.
Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο μέσος Βούκοβιτς (25 συμ.), ο αμυντικός Θεοδοσιάδης (22 συμ.) που είναι τιμωρημένοι και ο μπακ Αγγελόπουλος (17 συμ.) λόγω ίωσης.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Καρακώστας – Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Κάρλος, Δούκας – Ραονέ, Σενόνε, Ντοριβάλ, Μπιτέλης, Μπουντούρης – Αθανασιάδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξανά χωρίς τον κόσμο του ο Ιωνικός. Σε άδειες εξέδρες, όμως πήρε την ισοπαλία από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οπότε γιατί να μην κερδίσει την Αναγέννηση; Οι Καρδιτσιώτες δεν θα τα παρατήσουν, αλλά το κλίμα στη θεσσαλική ομάδα είναι βαρύ λόγω των οφειλών της διοίκησης. Πλήρεις οι γηπεδούχοι, είναι το φαβορί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου