Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-1
* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μία ενδεκάδα αγώνων χωρίς τρίποντο μετρούν οι Πειραιώτες και το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής σεζόν θα το δώσουν και πάλι χωρίς τους οπαδούς τους. Ποιος ο στόχος τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα; Τουλάχιστον η ισοπαλία, που θα τους δώσει το δικαίωμα να συμμετάσχουν στα μπαράζ παραμονής. Σε διαφορετική περίπτωση και σε ενδεχόμενο νίκης της Αναγέννησης Καρδίτσας θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.
Τα προβλήματα, συνήθειο τις τελευταίες εβδομάδες, είναι βουνό για τον Νίκο Παντέλη. Την περασμένη Κυριακή, όμως ο Εθνικός παρουσιάστηκε με 12μελή αποστολή και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό στην έδρα της Ηλιούπολης. Αυτός ίσως αποδειχτεί αρκετός για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Αυτή τη φορά στη διάθεσή του θα βρίσκονται 13 ποδοσφαιριστές και στόχος είναι τουλάχιστον ο βαθμός.
Εκτός πλάνων βρίσκονται ο αμυντικός Παγώνης (30 συμ.) ο μέσος Ουατάρα (31/3) λόγω τιμωρίας. Επιστρέφουν ο αμυντικός Παστός (16 συμ.) και ο χαφ Τσεμπερίδης (27 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Παγούδης – Γκράιμς, Βιδάλης, Κοκκίνης, Σύρος – Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Ψιάνος, Φαρινόλα – Καραχάλιος.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μία νίκη σε 16 εξόδους έχει πανηγυρίσει η ομάδα του Ευόσμου. Και όμως τα μέλη της εμφανίζονται έτοιμα να κάνουν τη «ζημιά» και να κερδίσουν την απευθείας παραμονή. Πώς θα γίνει αυτό; Με τρίποντο. Σε περίπτωση ισοπαλίας, εξάλλου, θα περιμένουν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγουν τη διαδικασία των μπαράζ.
Οι «πράσινοι» πήραν ανάσα με το τρίποντο σε βάρος του Πανθρακικού. Ηταν μία δίκαιη νίκη που ήρθε χάρη στο πάθος που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς. Το ίδιο, βέβαια, πρέπει να κάνουν και στο Ελληνικό αν θέλουν να μην μπλέξουν τελικά στη διαδικασία των πλέι άουτ. Σημειώνεται ότι ο Αγροτικός Αστέρας υπερισχύει στην τριπλή ισοβαθμία με τους Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα.
Ο μέσος Γέσιτς (20/3) είναι τραυματίας, τιμωρημένοι ο αμυντικός Χασιώτης (20/1), ο επιθετικός Τσούκλης (29/4) και στρατευμένος ο χαφ Μερεσιώτης (16 συμ.). Επανέρχονται ο αμυντικός Γόγολος (27 συμ.) και ο μέσος Κούτσης (20 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Γλύκος – Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Γόγολος, Αγγελόπουλος – Τσουκαλίδης, Κούτσης, Ναλμπάντης, Σαπάνης, Μπεκιάρης – Στεφανίδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει σημειώσει η πειραϊκή ομάδα! Σίγουρα, λοιπόν, δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να βρει δίχτυα απέναντι στο ενισχυμένο κέντρο των Θεσσαλονικέων. Το ματς είναι ντέρμπι παραμονής, με τους γηπεδούχους να αρκούνται στην ισοπαλία για να μην πέσουν απευθείας. Πολύ πιθανό ο αριθμός των γκολ να είναι μικρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου