Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Στην Κρήτη η αποστολή του ΠΑΣ



Το κλίμα για το ματς ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα είναι από... καιρό φορτισμένο και οι Γιαννιώτες πήραv τα μέτρα τους, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια για την αποστολή της ομάδας τους.

Αρχικά, οι Ηπειρώτες είχαν πληροφορήσει πως θα μεταβούν αυθημερόν στο Ηράκλειο για τον αγώνα της Κυριακής (15/5), ωστόσο όπως φαίνεται αυτή η πληροφόρηση ήταν μέρος του συνολικού «σχεδίου».

Τελικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε για την Κρήτη το Σάββατο το απόγευμα με άκρα μυστικότητα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε δυσάρεστη... υποδοχή από τους οπαδούς του ΟΦΗ.

Η ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ» αναμένεται ούτως ή άλλως να είναι «καυτή», ωστόσο είναι η αλήθεια πως οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν προσπαθήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι και να κυλήσουν όλα ομαλά στον σημαντικό αγώνα στην αυλαία της Football League...

Αναλυτικότερα:


Στην Κρήτη βρίσκεται λοιπόν από χτες το βράδυ η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα που αντιμετωπίζει σήμερα τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" στο πλαίσιο της τελευταίας, 34ης αγωνιστικής της Football League (17:15 ΕΤ3).

Παρά τον αρχικό σχεδιασμό που προέβλεπε παραμονή και διανυκτέρευση στην Αθήνα, τελικά αποφασίστηκε η μετάβαση στο νησί της Κρήτης μετά το "πράσινο φως" που άναψε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Η αεροπορική πτήση που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, έφτασε λίγο πριν τις 20:00 στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Μια ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε για την ασφαλή μετάβαση της γιαννιώτικης ομάδας στο ξενοδοχείο. O επιχειρησιακός σχεδιασμός λειτούργησε άψογα και η αποστολή του ΠΑΣ έφτασε χωρίς παρατράγουδα στο ξενοδοχείο που διανυκτέρευσε στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια απολύτως ήσυχη νύχτα χωρίς απρόοπτα αφού το ξενοδοχείο είναι ζωσμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση σε αυτό.

Στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται από χτες και η αποστολή των Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα που στις 11:00 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ στο γήπεδο της Παλιανής στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου