Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 4-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κρυφές ελπίδες για τα πλέι οφ έχουν οι Ακρίτες. Βαθμολογικά, βέβαια, δεν ελπίζουν στην 6άδα, όμως οι αμφιβολίες που υπάρχουν σχετικά με αρκετές ομάδες που έχουν πρόβλημα με τον φάκελο αδειοδότησης τους έχουν δώσει ελπίδες.
Η ομάδα της Κομοτηνής έπειτα από ένα σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς ήττα με τον Σάββα Παντελίδη στο τιμόνι, έχασε στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα. Εδειξε αδυναμία στις στημένες φάσεις και θέλει στην τελευταία φετινή εντός έδρας εμφάνιση να επικρατήσει του Πιερικού για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μίας μετριότατης πορείας.
Επιστρέφουν ο αμυντικός Κανωτίδης (23 συμ.) και ο επιθετικός Σίμωσης (17/2), ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος αμυντικός Τζιωρτζιόπουλος (21/1).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Κουτσόπουλος – Περπερίδης, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Κανωτίδης – Ζησόπουλος, Μαλκί, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ – Σουλτανίδης, Ούλμερς.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Από τις αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος είναι αυτή της Κατερίνης. Ενδεχόμενο εμπλοκής στα πλέι άουτ δεν υπάρχει, αίτηση συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου δεν έχει κατατεθεί και έτσι η τελευταία αγωνιστική είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για τους «ασπρόμαυρους».
Ο Πιερικός απέναντι στον ΟΦΗ ήθελε τουλάχιστον έναν βαθμό για να σωθεί. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε στην εκπνοή να φέρει το ματς στα ίσα και να κλείσει θετικά τη χρονιά. Ετσι, ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε να κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν και σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς στην Κομοτηνή.
Εκτός πλάνων βρίσκονται οι μέσοι Πουρτουλίδης (30 συμ.), Μιλόσκοβιτς (29/3), Λόπεζ (27 συμ.) και οι αμυντικοί Πέτρου (16/2),Τασίδης (19/1).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Γουμάγιας – Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων – Χατζής, Πέντα, Μίμα, Περουτζίνι – Γκουγκουλιάς, Πουλάκος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Παναθρακικός απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Πιερικό, όμως κανείς δεν γνωρίζει τις ορέξεις των δύο ομάδων. Οι Ακρίτες χάσουν, κερδίσουν θα πρέπει να πάρουν άδεια για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και παράλληλα να μην ισχύσει το ίδιο για κάποιον άλλο μνηστήρα των μπαράζ. Με τον Παντελίδη στο τιμόνι, πάντως, οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται πιο σοβαροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου