Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σε διπλό μέτωπο έχουν στραμμένη την προσοχή τους οι Θεσσαλοί και δηλώνουν αισιόδοξοι ότι το ματς με τη Δόξα Δράμας δεν θα είναι το τελευταίο για τη φετινή σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» εφόσον επικρατήσουν και παράλληλα ο Εθνικός ηττηθεί από τον Αγροτικό Αστέρα αποφεύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Ακόμα, όμως και αν δεν συμβεί αυτό θεωρούν ότι θα δικαιωθούν στην καταγγελία που έχουν κάνει σε βάρος των Εθνικού, Ιωνικού για την υπόθεση με τα πλαστά δελτία.
Η Αναγέννηση έχει χτίσει ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα. Μετά το τρίποντο επί του Διαγόρα έχει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, με τελευταία αυτή στη Φυλή απέναντι στον Θρασύβουλο. Ποντάρει πολλά στη βοήθεια των οπαδών της και στο γεγονός ότι οι «μαυραετοί» το μόνο που περιμένουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ είναι το πράσινο φως από την επιτροπή αδειοδότησης.
Ο τεχνικός Βάιος Καραγιάννης δεν υπολογίζει στον αμυντικό Δούκα (17 συμ.), τον μέσο Μπιτέλη (27 συμ.) και τον επιθετικό Αθανασιάδη (29/2) που είναι τιμωρημένοι.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Καρακώστας – Αγγελόπουλος, Κουτρομάνος, Κάρλος, Μπαντάς – Κουρτεσιώτης, Βούκοβιτς, Σενόνε, Ραονέ, Μπουντούρης – Σίλβα.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύουν οι «ασπρόμαυροι» με έξι νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Σκαρφάλωσαν στην 6η θέση, όμως βλέπουν ότι η συμμετοχή τους στα πλέι οφ περνά από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, αφού πρωτόδικα ο φάκελος που κατέθεσε η ΠΑΕ έχει απορριφθεί.
Οι «μαυραετοί» πέρασαν άνετα από την έδρα της Βέροιας και τόνωσαν ακόμα περισσότερο το ηθικό τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει. Οι σχέσεις των οπαδών με τους αντίστοιχους της Αναγέννησης μπορεί να είναι αδερφικές, όμως η Δόξα θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στη θεσσαλική πόλη. Το έργο του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου, όμως είναι αρκετά δύσκολο δεδομένων των πολλών απουσιών.
Στην Καρδίτσα δεν θα αγωνιστούν οι αμυντικοί Γελαδάρης (33/1), Βέρτζος (23/1) και οι μέσοι Σιάκκας (12/2), Γκονζάλες (24/1). Επιστρέφει ο αμυντικός Πακάλτσης (24 συμ.), αλλά παραμένει η σιωπηρή τιμωρία στον επιθετικό Κάπελ (24/4).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Σέρεμετ – Χατζηζήσης, Μπαξεβανίδης, Μαραγκός, Καρακώστας – Μοσχάκης, Ρούτσης, Ντε Φαρία – Χατζηπαντελίδης, Μαρκόφσκι, Χλωρός.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι η ομάδα που έχει το επιπλέον κίνητρο και έχει αποδείξει ότι το ένστικτο επιβίωσής της είναι πολύ δυνατό. Οι «μαυραετοί» βαθμολογικά έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα μπαράζ παραμονης και θα στερηθούν αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που έχουν φιλικές σχέσεις με τους Θεσσαλούς, γιατί να τους καταδικάσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου