Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 3-2

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν δείξει οι «κυανόλευκοι» για την εβδομάδα που θα ακολουθήσει παρά για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Η αθηναϊκή ομάδα αισιοδοξεί ότι θα τιμωρηθούν οι Εθνικός, Ιωνικός για τις υποθέσεις με τα πλαστά διαβατήρια και έτσι θα της δοθεί το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι άουτ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.
Το βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει χαθεί εδώ και αρκετό καιρό για την Καλλιθέα. Ετσι, έχασε από τον Λεβαδειακό χωρίς να αντισταθεί και πλέον απέχει 13 βαθμούς από τη 16η θέση. Η διοίκηση, βέβαια, από την πλευρά της ζήτησε από τους παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, αφού είναι πολύ πιθανό το πρωτάθλημα να μην τελειώσει αυτή την Κυριακή…
Ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο μέσο Ζουμπουλάκη (26/1). Επιστρέφουν από τιμωρία οι αμυντικοί Κισκαμπάνης (26/2), Ηρακλής (27 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Τακίδης – Καλτσάς, Τεγούσης, Σταύρου, Παραράς – Κουτρουμπής, Πινδώνης, Σπυριδάκης, Πλατέλλας, Καραδήμος – Μαρουκάκης.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Με νέο προπονητή θα μπει στη διαδικασία των πλέι άουτ η ομάδα της Φυλής. Μετά την ισοπαλία με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο τεχνικός Ακης Μάντζιος παραιτήθηκε και στον πάγκο για το παιχνίδι με την Καλλιθέα θα βρίσκεται ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Πλαβούκος, αφού διάδοχος δεν βρέθηκε.
Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στους Θεσσαλούς με τον Μάντζιο να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Με τον πόντο αυτό εξασφαλίστηκε η συμμετοχή στα πλέι άουτ και ενδεχόμενη νίκη είναι πιθανό να τους δώσει έναν πόντο στα μπαράζ. Ωστόσο, τα προβλήματα είναι πολλά.
Τιμωρημένοι είναι οι μέσοι Παληγεώργος (28 συμ.), Φρίμπονγκ (19/3), τραυματίας ο χαφ Μουστόγιαννης (26/3) και ασθενής ο μέσος Νικλητσιώτης (11 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Σιδεράκης – Ζώνας, Πρίπου, Βασιλείου, Κακαράς – Λανγκλέ, Βαλεριάνος, Κατσίκης, Σκούρτης, Μίχος – Ζαχαρόπουλος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα ακόμα αδιάφορο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι βαθμολογικά δεν ελπίζουν σε τίποτα και οι φιλοξενούμενοι ό,τι και αν γίνει θα παλέψουν στα μπαράζ παραμονής. Αρα, αναμένεται ανοικτό ματς και το πιθανότερο είναι να δούμε γκολ εκατέρωθεν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου