Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-0

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αντίο με ψηλά το κεφάλι θέλουν να πουν οι Ροδίτες στο φετινό πρωτάθλημα. Η συμμετοχή στα μπαράζ δεν τους επετράπη λόγω οφειλών, κίνδυνος συμμετοχής στα πλέι άουτ δεν υφίσταται και έτσι οι «κυανέρυθροι» θέλουν για τους εαυτούς τους να κλείσουν τη χρονιά με μία εντός έδρας νίκη.
Παρά την εικόνα διάλυσης ο Διαγόρας μετρά τρεις διαδοχικές νίκες εντός έδρας. Αντίθετα, μακριά από τη βάση του δεν μπορεί να αντέξει την πίεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι γνώρισε βαριά ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και δεν αντιστάθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεσή του 13 ποδοσφαιριστές. Και αυτό χάρη στο φιλότιμο έξι ποδοσφαιριστών που δέχτηκαν να επιστρέψουν από την Αθήνα για να παίξουν στο τελευταίο ματς. Οι αμυντικοί Χατζόπουλος (26 συμ.), Προβατίδης (21 συμ.), Πλάτανος (24/1), Σκόνδρας (19 συμ.), Χριστοφιλέας (16 συμ.) και ο μέσος Γεωργίου (30/8) τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας παρά την έξωση που τους έγινε πρόσφατα. Αντίθετα, ο τερματοφύλακας Ταμπάσης (30 συμ.), ο στόπερ Σαλαμαστράκης (24/3) και ο μέσος Σπάρταλης (22/1) είναι τραυματίες και τιμωρημένος ο αμυντικός Πουλόπουλος (28/2)
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Χειμωνέττος – Χατζόπουλος, Σκόνδρας, Μαριεττάκης, Προβατίδης – Αγκιριμπά, Γεωργίου, Φράγκος, Χριστοφιλέας,  Πλάτανος – Ταραχούλσκι.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Εξασφαλισμένη δείχνει να είναι η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για τους Θεσσαλούς. Μετά και την απόφαση της ΕΠΟ να προβιβαστεί και δεύτερη ομάδα μέσω των πλέι οφ οι ελπίδες αυξήθηκαν για τον ΑΟΤ, που βλέπει ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Η ΕΠΟ ζήτησε να επανεξετάσει τον φάκελο της ΠΑΕ, όμως οι Θεσσαλοί δεν ανησυχούν για την αδειοδότηση. Φρόντισαν και έπιασαν πολύ καλή απόδοση στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό, του οποίου επικράτησαν 4-0 και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θα κυνηγήσουν νέο τρίποντο για να μην υποχωρήσουν στην 5η θέση. Ωστόσο, τα προβλήματα για τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα είναι πολλά, με την αποστολή να αποτελείται από 14 παίκτες.
Τιμωρημένος είναι ο τερματοφύλακας Τόλιος (13 συμ.), οι αμυντικοί Σαρακατσάνος (17/1), Κόρμπος (26/3), Μπριλάκης (29 συμ.), Χρήστου (28 συμ.), οι μέσοι Τελκίνσκι (24/1), Ριζογιάννης (23 συμ.) και οι επιθετικοί Ουέλινγκτον (17/6), Κοντογουλίδης (29/10).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Πουρής – Μπουκουβάλας, Ιακωβάκης, Γεωργίου, Γιώτας – Σαββίδης, Μπαλού – Μίνγκας, Μανουσάκης, Στεπάνοβιτς – Ενόκ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολή των γηπεδούχων, 14 σε αυτή των Θεσσαλών. Άντε να βγάλεις άκρη… Οι Ροδίτες είναι, σίγουρα, αξιόμαχοι στα παιχνίδια που έχουν δώσει στο γήπεδό τους, ενώ τα Τρίκαλα θέλουν να αυξήσουν την απόστασή τους από την 6η θέση. Οι Θεσσαλοί, πάντως, δεν έχουν συνηθίσει σε τόσες πολλές απουσίες και είναι χαρακτηριστικό ότι θα λείψουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει τα 21 από τα 41 γκολ! Λογικά, λοιπόν, 1Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου