Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Έρχονται νέα στοιχεία φωτιά


Νέα στοιχεία αναμένεται να βγουν στο φως της δημοσιότητας που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα περιλαμβάνουν νέα πρόσωπα και παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα.

Σε λίγες μέρες, όπως αποκαλύπτει η «SportDay», θα δουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία από Θεσσαλονίκη και επαρχία (γενικότερα), που θα στηρίζονται -όπως και τα πρώτα- στον σούπερ κοριό!

Από τη συγκριμένη εισαγγελική έρευνα, που είναι συνέχεια της πρώτης, έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για ανθρώπους του ποδοσφαίρου, όχι μόνο παράγοντες, αλλά προπονητές, ποδοσφαιριστές και μάνατζερ!

Βασικό «όπλο» της εισαγγελίας είναι ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί για να παγιδεύσει τους υπόπτους.

Ήδη, στην εισαγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν νέοι, καυτοί διάλογοι παραγόντων, προπονητών, μάνατζερ, μπουκ, ποδοσφαιριστών και… ακόμη πιο καυτοί, με νέους πρωταγωνιστές, που περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο έστηναν ματς ή προσπαθούσαν να επηρεάσουν διαιτητές, προκειμένου να σφυρίξουν όπως εκείνοι ήθελαν!

Η εν λόγω έρευνα φαίνεται πως ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα με την πρώτη, της κυρίας Ράικου και της κυρίας Παπανδρέου και δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχουν «δεθεί» οι κατηγορίες για κάποιος από τους εμπλεκόμενους.

Αυτό, όπως τονίζεται στη SportDay, θα συμβεί πολύ σύντομα και θα σκάσει και δεύτερο… τσουνάμι στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί ότι στην ένορκη κατάθεση του Αλέξη Κούγια στην κυρία Πόπη Παπανδρέου, ο γνωστός ποινικολόγος είχε μιλήσει για παράγοντες ομάδων της Βόρειας Ελλάδας.

Ο κ. Κούγιας, για παράδειγμα, είχε κατονομάσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανθρακικός, κ. Σαββάκη, ενώ είχε μιλήσει για το παιχνίδι Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Η έρευνα αναμένεται να εμπλουτιστεί με στοιχεία από τις απολογίες των 83.

Επίσης, «τρέχει» και η γνωστή έρευνα με το άνοιγμα των λογαριασμών, από τους οποίους επίσης προκύπτει ότι θα υπάρξουν και άλλα ονόματα παραγόντων που εμπλέκονται στην υπόθεση με τα «στημένα» και τον παράνομο στοιχηματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου