Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Κανονικά η «εκκίνηση» του ΠΑΣ!


Καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από απόφαση του Στέφαν Ντεμόλ.

Την Παρασκευή (1 Ιουλίου) στις 20:00, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μπαίνει σε ρυθμό… Σούπερ Λίγκας!

Το κεντρικό γήπεδο του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, θα είναι ανοιχτό για τους φιλάθλους του ΠΑΣ, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν παλμό και χρώμα στην πρώτη προπόνηση, για την δύσκολη σεζόν που έρχεται.

Η πρεμιέρα δεν θα περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα, αφού μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί μόνο οι μεταγραφές των Λίλα και Γεωργίου. Μέχρι την Παρασκευή βέβαια δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο για μια ακόμη ανακοίνωση με πιθανότερη αυτή της απόκτηση του Εμιλιάνο Βίλα. Ο 23χρονος μέσος από την Αλβανία αναμένεται την Πέμπτη στα Ιωάννινα και αν όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις το βάρος πλέον πέφτει στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Προτεραιότητα αποτελεί ο Λεάντρο Μπεσέρα, μέσος με δυνατότητα να αγωνίζεται και στην αριστερή πλευρά, από την Ατλέτικο Τουκουμάν.

Μια ακόμα περίπτωση που απασχολεί τον ΠΑΣ είναι ο Λεάντρο Αρμάνι, 27χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Τίρο Φεντεράλ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας (σε 33 συμμετοχές, σκόραρε 13 τέρματα).

Μετά τον Άντι Λίλα, άλλος ένας Αλβανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να προστεθεί στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για τον 23χρονο Εμιλιάνο Βίλα, ο οποίος αγωνιζόταν στη Δυναμό Τιράνων.

Οι άνθρωποι του «Άγιαξ της Ηπείρου» περιμένουν τον παίκτη να φτάσει αύριο στα Γιάννενα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αφού γίνει αυτό, θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας που ξεκινάει την Παρασκευή (1/7).

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έρθει την Πέμπτη (30/6), μαζί με τον Λίλα, για να ξεκινήσουν προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα.

Μια αλβανική εφημερίδα, η «Sport Ekspres», αποκάλυψε τις εξελίξεις, αναφέροντας ότι ο ΠΑΣ έχει συμφωνήσει να δώσει περί τα 75.000 ευρώ στη  Δυναμό Ζάγκρεμπ, όπου ανήκει ο Βίλα, με τον οποίο οι Ηπειρώτες έχουν «δώσει» επίσης τα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου