Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΟΦΗ: Στάση αναμονής μέχρι... αύριο


«Δεν κάνουμε τίποτα μέχρι την Παρασκευή. Περιμένουμε και... βλέπουμε». Αυτή είναι ουσιαστικά η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ όσον αφορά το θέμα των αδειοδοτήσεων, με τους Κρητικούς να αναμένουν το ΔΣ της ΕΠΟ, που θα πάρει και την οριστική απόφαση για το αν θα ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις στη Football League ή όχι, όπως είχε προτείνει η UEFA μέσω των αξιωματούχων της που βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Κουράκης (φωτό) εξέφραζε χθες την αισιοδοξία του στο στενό του περιβάλλον -μια αισιοδοξία που πήγαζε από τις συζητήσεις που έκανε προχθές στο περιθώριο του συμβουλίου της Super League- για την αίσια έκβαση του ζητήματος για τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι εν αναμονή. Το σενάριο να μη λάβει απόφαση η ΕΠΟ αύριο και να την "αφήσει" για τη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας στις 22 Ιουλίου δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού εκκρεμούν τα πλέι οφ, ενώ κανείς δεν επιθυμεί να τραβήξει κι άλλο αυτή η ιστορία...

Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ ακόμα και σε αυτό το "σενάριο" θα περιμένει την 7η Ιουλίου, όταν θα εκδικαστεί η προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, ενώ, όπως προαναφέραμε, εξαιτίας της αναμονής αύριο του ΔΣ της ΕΠΟ, έχει εγκαταλειφθεί η σκέψη προσφυγής στο διαιτητικό δικαστήριο της ομοσπονδίας.

Στα υπόλοιπα θέματα, ο Μπερτίν έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στην Κρήτη και τον ΟΦΗ, έφυγε για την Κύπρο, όπου θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Αλκής Λάρνακας. "Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που με ώθησαν να φύγω. Δεν γνώριζα αν ο ΟΦΗ θα παίζει στη Super League την επόμενη περίοδο, ενώ και το συμβόλαιό μου ολοκληρώθηκε. Οπως και να έχει, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΟΦΗ» τόνισε με δηλώσεις του ο αμυντικός από την Αϊτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου