Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΕΠΟ: Τέλος οι φωτοτυπίες για τις ενημερότητες


Αποκλειστικά πρωτότυπες θα είναι πλέον οι φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των ομάδων για τις μετεγγραφές, σύμφωνα με επιστολή της ΕΠΟ προς όλους τους εμπλεκομένους συλλόγους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε σε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, στην Super League και στις ΠΑΕ-μέλη της, στην Ενωση Β’-Γ’ Εθνικής και στις ΠΑΕ/ΤΑΠ μέλη της έγγραφο με το ακόλουθο περιεχόμενο:

Ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού 2011 (01.07 – 31.08.2011) και σχετικώς με τους όρους και τις προϋποθέσεις έκδοσης των Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Δελτία Π.Α.Ε. και Τ.Α.Π.

1. Οι απαραίτητες από τον κανονισμό φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες θα είναι αποκλειστικά πρωτότυπες.

2. Η αποστολή ή η κατάθεση στο πρωτόκολλο Ε.Π.Ο. φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας θα συνοδεύεται από διαβιβαστικό έγγραφο της Π.Α.Ε. ή του Τ.Α.Π., στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά τα παρακάτω: Αριθμός πρωτοκόλλου της ενημερότητας, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου, Αριθμός Ασφαλιστικού Μητρώου, Ημερομηνία Εκδοσης, Ημερομηνία Λήξης, Αιτιολογία Εκδοσης. Ως αιτιολογία έκδοσης θα γίνεται δεκτή μόνο αυτή που θα αναφέρει «για απόκτηση αθλητή» ή «για διενέργεια μετεγγραφών».

3. Φωτοτυπίες των απαραίτητων ενημεροτήτων και επικυρωμένα από δικηγόρους ή δημόσιες υπηρεσίες και αρχές φωτοαντίγραφα δεν θα γίνονται δεκτά από την Ομοσπονδία και δεν θα παραλαμβάνονται από το πρωτόκολλο.

4. Οι φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες πρέπει να καλύπτουν οπωσδήποτε το χρονικό διάστημα των διενεργούμενων μετεγγραφών.

Δελτία Ερασιτεχνικών Σωματείων

Οι αλλοδαποί (κοινοτικοί και μη), που πραγματοποιούν πρώτη εγγραφή σε ερασιτεχνικό σωματείο, πρέπει απαραιτήτως να υποβάλλουν, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, βεβαίωση της Ομοσπονδίας της χώρας τους ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της.

Σημείωση: Ολες οι ημερομηνίες (αρχική, ενδιάμεσες, τελική) της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού 2011 είναι οι ίδιες με αυτές της προηγούμενης περιόδου του 2010".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου