Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο Πιερικός «στα χαρτιά»!


Ο Πιερικός πήρε «στα χαρτιά» τον αγώνα με τον Ιωνικό, έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να δέχεται ουσιαστικά την καταγγελία της Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής:

1. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης Β' & Γ' Εθνικής. Ετσι, κρατεί και δικάζει επί της ουσίας την καταγγελία της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά του κύρους του αγώνα της Β' Εθνικής (13-3-2011) Πιερικός-Ιωνικός. Δέχεται στην ουσία την καταγγελία της ΠΑΕ Καλλιθέα και κατακυρώνει τον ανωτέρω αγώνα υπέρ του Πιερικού με τέρματα 3-0 (είχε λήξει 0-0). Ακόμη, επιβάλλει στην ΠΑΕ Ιωνικός πρόστιμο 25.000 ευρώ.

2. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση του Σωματείου ΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης και του Γωγάκου Κωνσταντίνου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής πρόστιμο 1.000 ευρώ και στον Γωγάκο Κωνσταντίνο πρόστιμο 1.000 ευρώ και πειθαρχική ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο επί 2 μήνες.

3. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής και του Ιωάννη Τάκη.

4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του φυσιοθεραπευτή Σακελλάρη Κωνσταντίνου κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE και απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ Τρίκαλα ως απαράδεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου