Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

"Όλα στημένα στη Β' Εθνική"!


Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τι περιλαμβάνει η δικογραφία και τι λένε οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση. Ειδικά για τη Β' Εθνική, τονίζουν ότι όλα τα ματς ήταν στημένα!

Είναι συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που συνεχίζουν να γίνονται για το τι περιλαμβάνει η δικογραφία για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι οι αστυνομικές αρχές είναι πραγματικά εντυπωσιασμένες από όσα έχον ανακαλύψει μέσω του σούπερ κοριού που μαγνητοφωνούσε όλες τις συνομιλίες των εμπλεκομένων.

Για τη Β Εθνική αναφέρουν: «Δεν υπήρχε ούτε ένα ματς που να μην ήταν στημένο! Είτε το έστηναν οι παίκτες, είτε οι διαιτητές, είτε οι παράγοντες. Δεν μπορείτε να υπολογίσετε τι γινόταν», ενώ πρόσθεταν οι ίδιοι αστυνομικοί κύκλοι ότι «φυσικά υπήρχαν στημένοι αγώνες τόσο στη Σούπερ Λίγκα, όσο και στις μικρότερες κατηγορίες».

Για τα ποσά που κέρδιζαν οι κατηγορούμενοι, τα χαρακτήριζαν «ασύλληπτα» , ενώ φυσικά το ίδιο μεγάλη ήταν και η φοροδιαφυγή από τον κύκλο του παράνομου στοιχήματος. Οι εμπλεκόμενοι πόνταραν και μέσω του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ αλλά και ξένων εταιρειών και μετά χρησιμοποιούσαν τα κουπόνια του ελληνικού στοιχήματος για να νομιμοποιήσουν τα κέρδη.

Οσο για τα ονόματα που υπάρχουν μέσα στα 70 άτομα , σίγουρα η αποκάλυψη τους θα κάνει μεγάλο μπαμ. Μεγαλοπαράγοντας μεγάλης ομάδας, διεθνής ποδοσφαιριστής, τρεις διεθνείς διαιτητές, πρώην διαιτητής που είναι τώρα παράγοντας στην Σούπερ Λίγκα, φυσικά ο διεθνής παίκτης του μπάσκετ που αναφέρουμε σε άλλο άρθρο, αλλά και πολλά ακόμη γνωστά ονόματα!

Τρεις οργανώσεις με τρεις αρχηγούς!

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι μία η οργάνωση που δρα στο κύκλωμα των στημένων αγώνων, όπως ανακοίνωσε χθες η αστυνομία, αλλά τρεις!

Σε κάθε οργάνωση φέρεται να υπάρχει κι ένας αρχηγός που τον πλαισιώνουν κι άλλα άτομα που εμπλέκονται στο κύκλωμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα άτομα αυτά είναι και μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου