Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Απορρίφθηκε η Έφεση του Ιωνικού


Απορρίφθηκε η Έφεση του Ιωνικού από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και η ομάδα της Θεσσαλίας κερδίζει οριστικά το ματς στα χαρτιά με 3-0 και ο Ιωνικός υποβιβάζεται.

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια ημέρα ο Ιωνικός έγινε δέκτης αρνητικής απόφασης. Μετά την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League να υποβιβαστεί η ομάδα της Νεάπολης για πλαστογραφία και δυσφήμηση του αθλήματος, ήρθε και η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εφέσεων, απέρριψε την Έφεση της ΠΑΕ Ιωνικός για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και έτσι η ομάδα της Θεσσαλίας κερδίζει την μεταξύ τους αναμέτρηση στα χαρτιά με 3-0 μένει στην κατηγορία και υποβιβάζεται ο Ιωνικός ο οποίος υποχωρεί στην 17η θέση της βαθμολογίας.

Έτσι, ο Ιωνικός θα αγωνίζεται οριστικά τη νέα σεζόν στην Football League 2, μετά την απόφαση για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η απόφαση αυτή, δεν έχει σχέση με την υπόθεση των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

"Δέχεται εν μέρει την έφεση της ΠΑΕ Ιωνικός κατά της υπ΄ αριθμ. 257/2011 απόφασης της ΠΕ/Football League και της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας.

Κατακυρώνει τον αγώνα Ιωνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας της 3/4 υπέρ της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας με τέρματα 3-0 και επιβάλλει στην ΠΑΕ Ιωνικός χρηματική ποινή 25.000 ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου