Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ενδιαφέρον έδειξε η Παναχαϊκή να αποκτήσει τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο


Δυναμικό μπάσιμο αναμένεται να κάνει η Παναχαϊκή στις μεταγραφές. Οι Αχαιοί περιμένουν τις αποφάσεις της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών και εφόσον δικαιωθούν, σκοπεύουν να κινηθούν αρκετά... δυνατά για την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε ο Ηλίας Φυντάνης να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στη Football League.

Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα μείνει στην Ελλάδα.

Ο Αλέξης Κούγιας φαίνεται ότι έχει κάνει ήδη μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη και εφόσον η Παναχαϊκή δικαιωθεί και αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική, τότε δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν ο Μπακαγιόκο μετακομίσει στην Πάτρα. Ο 35χρονος επιθετικός αρέσει πολύ στη διοίκηση και ο πρόεδρος του συλλόγου φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον πάρει στην Παναχαϊκή.

Πάντως, δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον. Να θυμίσουμε ότι ψηλά στη λίστα της ομάδας βρίσκονται, επίσης, ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης, ο Ιβάν Ρούσεφ και ο Μανώλης Σκούφαλης, οι υποθέσεις των οποίων δεν έχουν προχωρήσει για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία.
Εν τω μεταξύ, η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή ύψους ένα εκατ. ευρώ κατά του νομικού εκπροσώπου της Ρόδου και των μελών του Δ.Σ. για δυσφήμιση, ενώ θα κάνει καταγγελία κατά της Ρόδου, μιας και όπως υποστηρίζει η Παναχαϊκή: «Η ΠΑΕ Ρόδος κατέθεσε καταγγελία κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή χωρίς καν η ΕΠΟ και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, αλλά και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποδώσουν την παραμικρή ευθύνη στην ΠΑΕ Παναχαϊκή».

Τέλος, η πατρινή ομάδα θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Ρόδου, για να διερευνηθεί ο φάκελος των ασφαλισμένων ποδοσφαιριστών των Πρασίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου