Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Μήνυσε η Βέροια υπάλληλο της ΠΑΕ


Η ΠΑΕ Βέροια μήνυσε την υπάλληλο γραμματέως των γραφείων της για πλαστογραφία εγγράφου, το οποίο εντοπίστηκε στον φάκελό της.

Μήνυση κατά της υπαλλήλου γραμματέως των γραφείων της για πλαστογραφία εγγράφου, το οποίο εντοπίστηκε στον φάκελό της ΠΑΕ κατέθεσε η Βέροια.

Μάλιστα, ο σύλλογος της Ημαθίας προχώρησε ακόμα περισσότερο με την καταγγελία της σύμβασης εργασίας της συγκεκριμένης υπαλλήλου.

Με αυτή της την ενέργεια η διοίκηση της "Βασίλισσας του βορρά" θέλει να αποποιηθεί κάθε ευθύνης από την κατηγορία που την βαρύνει για πλαστογραφία της ασφαλιστικής ενημερότητας, ενώ έχει στα χέρια της την βεβαίωση που πήρε από το ΙΚΑ Βέροιας, ότι δεν χρωστούσε χρήματα στο ασφαλιστικό ταμείο για το συγκεκριμένο διάστημα, όπως και την ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι τέλος Μαΐου του 2011.

Η συγκεκριμένη περίπτωση έχει πολλές ομοιότητες με αυτή της Παναχαϊκής, η οποία έχει πάρει τη διαβεβαίωση ότι δεν θα τιμωρηθεί με υποβιβασμό, από τη στιγμή που για την πλαστογραφία δεν είναι υπεύθυνη αυτή, αλλά υπάλληλός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου