Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Νέες συλλήψεις και φήμες για στημένο ντέρμπι


Εν αναμονή νέων συλλήψεων και εν μέσω έντονης φημολογίας για "στημένο ντέρμπι ομάδων της Αττικής", οι 10 συλληφθέντες θα περάσουν σήμερα από την Εισαγγελία. Φήμες και για εμπλοκή σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Ο ασκός του Αιόλου για τα στημένα παιχνίδια άνοιξε το απόγευμα της Τετάρτης με τη σύλληψη 10 ατόμων και η συνέχεια να αναμένεται το ίδιο "εντυπωσιακή", αν όχι ακόμα περισσότερο!

Οι πληροφορίες που αναφέρουν τα ρεπορτάζ των εφημερίδων, κάνουν λόγο για νέες συλλήψεις σήμερα (23/6), ενώ φουντώνουν οι φήμες για το στημένο ντέρμπι που αποκάλυψε η ιστοσελίδα tovima.gr.

Το... μενού των στημένων παιχνιδιών για την Πέμπτη περιλαμβάνει αρχικά την παρουσία των 10 συλληφθέντων στα γραφεία του Εισαγγελέα, στα οποία θα οδηγηθούν από τις 10 το πρωί και μετά προκειμένου να απολογηθούν.

Το πιθανότερο είναι να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία, ενώ στη συνέχεια θα τους απαγγελθούν οι κατηγορίες και πιθανότατα ορισμένοι από αυτούς να προφυλακιστούν.

Υποβιβασμός και ισόβια!

Τα φυσικά πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση σε περίπτωση που καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης που κυμαίνονται από 5 χρόνια έως... ισόβια!

Όσον αφορά της ομάδες τους, υπάρχει το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν κατηγορία ενώ φυσικά και θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε περίπτωση που έχουν κερδίσει το εισιτήριο για να αγωνιστούν εκεί.

Αναμένονται νέες συλλήψεις

Η βόμβα όμως που έσκασε χθες το απόγευμα φαίνεται να είναι μόνο η αρχή καθώς σήμερα αναμένονται νέες συλλήψεις. Από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί προκύπτει εμπλοκή δύο μεγαλοπαραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν αποκλείεται ένας εξ αυτών να συλληφθεί.

Οι πληροφορίες θέλουν την ΕΛ.ΑΣ. να είναι έτοιμοι να συλλάβει έναν ακόμα παράγοντα ομάδας της Super League από την περιφέρεια, έναν μεγαλοδικηγόρο, όπως και έναν προπονητή-πρώην ποδοσφαιριστή. Ακούγεται έντονα και το όνομα ενός διαιτητή, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που σφύριξε το περιβόητο στημένο ντέρμπι.

Ντέρμπι... σικέ!

Αυτό που σίγουρα θα ταρακουνήσει τα θεμέλια όχι μόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, θα είναι αν σχηματιστεί δικογραφία για το περίφημο στημένο ντέρμπι. Οι δύο μεγαλοπαράγοντες που αναφέραμε ποιο πάνω, είναι αυτοί που συνομιλούν για το παιχνίδι, με τον πρόεδρο της μιας ομάδας να εμφανίζεται σίγουρος για την επικράτηση της στο ματς.

Ποιο είναι όμως αυτό το περίφημο παιχνίδι; Σε χθεσινή έκτακτη τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Θωμαϊδης ισχυρίστηκε ότι το ματς αφορά πολύ μεγάλο ντέρμπι της Ατιικής που έγινε στο πρωτάθλημα της Super League που μόλις τελείωσε. Γνωρίζοντας φυσικά ποιες είναι οι ομάδες που αγωνίζονται στο Κέντρο στη μεγάλη κατηγορία, και κρατώντας την έκφραση "πολύ μεγάλο ντέρμπι", εύκολα πάει το μυαλό στις υποψήφιες ομάδες.

Εμπλέκεται και όνομα σπουδαίου ποδοσφαιριστή!

Σύμφωνα όμως με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, υπάρχει και ένα όνομα ποδοσφαιριστή που εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων και πραγματικά αν αποδειχθεί η ενοχή του θα "σκάσει" βόμβα μεγατόνων!

Όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, πρόκειται για σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος μάλιστα είναι και διεθνής, έχοντας σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο παρουσιαστής της εκπομπής αναρωτήθηκε αν αυτός ο παίκτης αγωνίστηκε σε ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε ότι έπαιζε στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου