Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΠΑΣ: Μέχρι Δευτέρα «κλείνει» Αργεντινός


Νέο, ωραίο και ταλαντούχο επιθετικό Αργεντινό με κοινοτικό διαβατήριο φέρνει ως την Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για τον Ντε Λεόν, τον οποίο ο ΠΑΣ θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Ροζάριο Σεντράλ, ομάδα Β' Εθνικής κατηγορίας. Στον ΠΑΣ θεωρούν -χωρίς να επιβεβαιώνουν αν είναι ο Ντε Λεόν- ότι πρόκειται για ταλέντο που θα αφήσει εποχή στην Ελλάδα!

Στα υπ' όψιν βρίσκεται πάντα και η περίπτωση του Ρενέ Λίμα, ο οποίος είναι παίκτης της Ινστιτούτο, ενώ για 4 χρόνια ήταν μέλος της Ρίβερ Πλέιτ. Παλιότερα είχε δοκιμαστεί και στον ΠΑΟΚ, δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις κι έτσι κατέληξε στην Μακάμπι Χάιφα. 

Στο προσκήνιο υπάρχει και το όνομα του Αλγερινού Ίσμαελ Μπουζίντ της Χαρτς, ενός πανύψηλου στόπερ που το όνομά του είχε παίξει στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο η περίπτωση παραμένει πολύ δύσκολη, αφού το κασέ του είναι 300.000 ευρώ και είναι θέμα Χριστοβασίλη, Αγγελή και Ντεμόλ σε ποια θέση θα κάνουν την υπέρβαση, αφού υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις (Επστάιν, Ζαϊρί κτλ) που εξετάζει ο ΠΑΣ για το που θα "σπρώξει" το μεγάλο συμβόλαιο. Τον Μπουζίντ τον πρότειναν και σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη!

Αναφορικά με τους Βελάσκεζ και Αρμάνι, φέρονται να έχουν απαντήσει αρνητικά, αλλά η ΠΑΕ δεν το επιβεβαιώνει. Δυστυχώς η Ελλάδα είναι επιλογή ρίσκου αυτόν τον καιρό με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και δύσκολα θα πουν το "ναι" κάποια μεγάλα ονόματα στις ελληνικές ομάδες. 
 
Με 5 τερματοφύλακες η προπόνηση

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα στο γήπεδο της Ανατολής, αφού μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών εξετάσεων ο Ντεμόλ ξεκίνησε να «βγάζει το λάδι» στους παίκτες του. Με την προσθήκη του Φέγκρους πλέον η προπόνηση γίνεται με 5 τερματοφύλακες, τους Κηπουρό, Ταμπάση, Σικαλιά, Χαρίση και φυσικά τον νεοαποκτηθέντα Μαροκινό. Παρεμπιπτόντως κι επειδή υπήρξε μία σύγχυση για την καριέρα του Φέγκρους ως τερματοφύλακα της Εθνικής Μαρόκου, σε διάφορα site αναφέρονται μόλις 2 συμμετοχές, ωστόσο ο μάνατζέρ του, Ταγμούτ Ρασίντ, διαβεβαιώνει ότι έχει 16 συμμετοχές από το 2003 ως το 2010 σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα το πρώτο ματς που αγωνίστηκε ήταν ανάμεσα σε Μαρόκο και Μπενίν το 2003 και το τελευταίο ήταν ανάμεσα σε Μαρόκο και Ανγκόλα το 2010 σε παιχνίδι που διεξήχθη στην Πορτογαλία. 

Super-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου