Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΠΑΣ: Ετοιμάζει «μπαμ» με Χουτ!


Τα δίχτυα που έχει ρίξει στη λατινική αγορά ο ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως έχουν κάνει γνωστό το όνομά του στη Νότια Αμερική. Είναι χαρακτηριστικό πως χθες υπήρχαν δύο δημοσιεύματα που αναφέρονταν «στη νεοφώτιστη στη Super League ομάδα» για μεταγραφικούς λόγους.

Και αν το ένα ήταν ως ένα βαθμό αναμενόμενο, αφού αφορούσε τον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό της Ροζάριο Σεντράλ Αντριάν ντε Λεόν, το άλλο προκάλεσε έκπληξη.

Η χώρα προέλευσής του ήταν η Παραγουάη, σε ιστοσελίδα της οποίας αναφερόταν πως ο 22χρονος στόπερ της Τακουάρι Ρόναλντ Χουτ είναι έτοιμος να κάνει για 3η φορά στην καριέρα του το ταξίδι για την ποδοσφαιρική Ευρώπη, αυτήν τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 22χρονος ύψους 1,87 μ. αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από τους «κυανόλευκους», στην οποία σύντομα θα απαντήσει. Και αν πιστέψουμε τους Παραγουανούς, η απάντησή του θα είναι πιθανότατα θετική. Αναζητώντας στοιχεία για τον γεννηθέντα στις 30 Οκτωβρίου του 1989 Χουτ βρήκαμε ότι το 2007 υπέγραψε διετούς διάρκειας συμβόλαιο με την ομάδα Νέων της Λίβερπουλ.

Ως μέλος της κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο το καλοκαίρι του 2009 το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε και επέστρεψε στην πρώτη ομάδα του, την Τακουάρι (είχε μέχρι τότε ένα ιδιόμορφο καθεστώς συνιδιοκτησίας του παίκτη με τη Λίβερπουλ).

Τη σεζόν 2009-10 δόθηκε δανεικός στη Βιτσέντσα, διάστημα στο οποίο άνθρωπος του Παναθηναϊκού τον παρακολούθησε αγωνιζόμενο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20. Τέλος, τη σεζόν που τελείωσε μέτρησε 31 συμμετοχές στην παραγουανή Τακουάρι, η οποία αξιώνει ένα σεβαστό ποσό για την απόκτησή του. Αν ο ΠΑΣ καταφέρει να το φέρει στα «μέτρα» του, τότε θα κάνει δικό του τον 22χρονο στόπερ, ο οποίος στις 25 Μαΐου κλήθηκε και στην εθνική Ανδρών της Παραγουάης.

Σε ό,τι αφορά τον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό της Ροζάριο Σεντράλ Αντριάν ντε Λεόν, χθεσινό δημοσίευμα ανέφερε πως ο «Πότσο» (παρατσούκλι του παίκτη) έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ. Ιδωμεν...

* Προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά ο Καρίμ Φεγκρούς.

Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου