Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

"Γιαννιώτης" για δύο χρόνια ο Ταμπάσης


Έκλεισαν σήμερα (08/07) οι θέσεις του τερματοφύλακα στον ΠΑΣ Γιάννινα με την απόκτηση του Χαράλαμπου Ταμπάση.

Ο Ταμπάσης είναι το έκτο απόκτημα του "Άγιαξ της Ηπείρου" μετά τους ντι Λίλα, Φώτη Γεωργίου, Λεάντρο Μπεσέρα, Εμιλιάνο Βίλα και Καρίμ Φέγκρους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χαράλαμπου Ταμπάση ο οποίος θα φορά την φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ταμπάσης αποτελεί το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά την απόκτηση των Άντι Λίλα, Φώτη Γεωργίου, Λεάντρο Μπεσέρα, Εμιλιάνο Βίλα και Καρίμ Φέγκρους.

Στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα ο Ταμπάσης ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα η οποία έχει μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα".

Το βιογραφικό του Χαράλαμπου Ταμπάση

Ο Χάρης Ταμπάσης γεννήθηκε στις 10/05/1986 στην Αθήνα και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις Ακαδημίες του Πανιωνίου. Ο 24χρονος πορτιέρε μάλιστα, φόρεσε και τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Νέας Σμύρνης. Το 2008 δόθηκε δανεικός στον Ηλυσιακό, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε -και πάλι ως δανεικός- στο Αιγάλεω, όπου ήταν βασικός.
Την περσινή χρονιά αγωνίζονταν στον Διαγόρα, όπου πραγματοποίησε  μάλιστα εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Ρόδου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου