Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό: Ο Μήτρογλου και οι άλλοι εννιά


Οι εννέα παίκτες που έκοψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας.

Διαβάστε ποιοι τους θέλουν και τι συζητήσεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής:

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει από το πρώτο πέρασμα του από την Ελλάδα πως θέλει να δουλεύει με ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ, το οποίο δεν θα ξεπερνάει τους 22-23 ποδοσφαιριστές.

Έτσι ήταν βέβαιο πως από τους 40κάτι παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, κάποιοι είτε θα έφευγαν ως ελεύθεροι, είτε θα δινόντουσαν ως αντάλλαγμα-πώληση σε άλλη ομάδα.

Πριν λίγες ημέρες σας παρουσιάσαμε τη λίστα με τους δέκα πρώτους που κόπηκαν από τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας και η οποία περιλαμβάνει ονόματα που σε άλλη περίοδο ίσως και να ήταν εκπλήξεις.

Τι συμβαίνει όπως τα συγκεκριμένα παιδιά και για ποιες ομάδες ακούγονται; Ας δούμε τις περιπτώσεις τους μία προς μία και να τονίσουμε πως για τους περισσότερους έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από τις μισές ομάδες της Superleague.

Κώστας Μήτρογλου: Το βαρύ όνομα μέχρι στιγμής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014, όμως δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία με τις Βόλφσμπουργκ, Μπόχουμ και Βέρντερ να τον γλυκοκοιτάζουν. Ο ίδιος πάντως ενδιαφέρεται περισσότερο για μεταγραφή, παρά για δανεισμό.

Ματ Ντάρμπισιρ: Παρεξηγημένος; Υπερκοστολογημένος; Όπως και να έχει ο Άγγλος φορ είναι προς παραχώρηση ή στην έσχατη περίπτωση προς δανεισμό. Πολλές ομάδες της Τσάμπιονσιπ τον θέλουν, όπως και ο Άρης που θέλει έναν φορ κίλερ.

Ντένις Εσπτάιν: Πέρσι έκανε καλό πρώτο γύρο, όμως στο δεύτερο εξαφανίστηκε. Βρέθηκε κοντά στον Εργοτέλη αλλά τα χάλασαν στο οικονομικό. Η μισή Superleague τον έχει ζητήσει, άρα θα βρει ομάδα αργά ή γρήγορα.

Κρίστιαν Νέμεθ: Ο Ολυμπιακός θέλει να τον πουλήσει, όμως ίσως τον δούμε να μένει και ελεύθερος. Στον Βόλο δεν τα πήγε καλά, όμως έχει προτάσεις από το εξωτερικό.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Ένα ταλέντο που δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Λογικά φεύγει και μάλλον επιστρέφει προς Θεσσαλονίκη μεριά. Και γι αυτόν γίνεται "σφαγή".

Άρης Σοϊλέδης: Ο 20χρονος χαφ βρέθηκε σε μία σεζόν σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό, όμως δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει και αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια. Ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά από ομάδες της Football League.

Νίκος Παπαδόπουλος: Μάλλον θα μείνει στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι νωρίς ακόμα για να υπάρξουν προτάσεις.

Λεάντρο: Είναι βέβαιο πως θα βρει ομάδα στην Football League.

Βάντερσον: Είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Πανσερραϊκό και τον Λεβαδειακό, αφού το στιλ τους χωράει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Δεν αποκλείεται όμως να γίνει έκπληξη από το εξωτερικό.

** Ο Κατσικογιάννης αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Υπομονή...

Κλείνοντας να πούμε πως ακόμα οι ομάδες, ειδικά της Football League, είναι στον αέρα λόγω της κατάστασης που επικρατεί οπότε το κλείσιμο των ρόστερ τους θα αργήσει αρκετά.

Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει όλες τις ομάδες που θέλουν να δώσουν παίκτες δανεικός και κατ επέκταση τον Ολυμπιακό.

Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου